Tänään on ollut erittäin mukava päivä. Jos Helmi olisi ollut mukana niin sanoisin että täydellinen päivä. Ajelin kunnon yöunien jälkeen taas vanhempieni luokse yöksi. Näpräsin iltapäivällä pari tuntia kynsiä ja tälläiset kesäkynnet tuli tällä kertaa:

10402952_10152552687102402_2761480567815

Ajattelin että voisin tehdä kynsien rakentelusta ihan oman postauksensa jossain vaiheessa, jos tämä asia ketään kiinnostaa? En siis tosiaankaan ole muuta kuin pelkkä harrastelija kynsien teossa, mutta jotakin vinkkiä ja ohjeita voisin yrittää antaa, jos vaikka joku lukijoista on aloittamassa kyseistä harrastusta.

Kynsien teon jälkeen lähdettiin äiskän ja Nooran kanssa pyörälenkille, ja huristeltiin ihan mahtavassa säässä 32 kilometriä. Aikaa kului pienen tauon kanssa 1h 50 minuuttia ja Sport Trackerin mukaan kaloreita kului yli 1100. En tiedä sitten siitä että kuinka tarkasti tuo trackeri kaloreita laskee. Nyt on muuten pikkuisen arse hellänä! Ja täytyy myöntää että tärisytti hieman jalkoja kun päästiin takaisin kotiin. Mutta ihan huippufiilis tuli lenkistä, en ole nimittäin Helmin kuoleman jälkeen juurikaan liikkunut ja säännöllinen kunnon liikunta täytyisi taas aloittaa uudelleen. Masukin on ikävästi alkanut kasvaa kun yllättäen suruissani olen tuhonnut liikaa herkkuja. Eilen kävin puolentoista tunnin kävelylenkillä (oli ihan liian kuuma lenkkeillä puoliltapäivin kylläkin) ja huomenna lähdetään Kolille reippailemaan. 

Lenkin jälkeen menin Pipsan kanssa läheisellä niitylle kuvailemaan kukkia ja auringonlaskua. Tälläisiä tuotoksia sain aikaiseksi (kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty):

3-normal.jpg4-normal.jpg5-normal.jpg6-normal.jpg8-normal.jpg9-normal.jpg11-normal.jpg10-normal.jpg

Nyt ollaan Pipsan kanssa porukoitten peräkammarissa käymässä yöunille. Syön vielä vähän suklaata ja turvaan energiavarastojen tasapainottumisen pitkän lenkin jälkeen. Pipsa jo kuorsaa täyttä häkää.

Hyv yöt.