Saan usein facebookissa kommentteja kavereilta siitä että minun pitäisi laittaa muistiin kaikki omat hölmöilyni. Hölmöilen ja tunaroin paljon ja alkuhävetyksen jälkeen sitten naurattaa hyvinkin makeasti. Ajattelinkin nyt sitten jakaa teidänkin kanssa näitä minun tunarointeja ja muita hassutteluja. Jos en mene salille mustissa jumppahousuissa missä onkin reikiä takapuolessa (ja tietysti valkeat alushousut alla) niin rullaan luistimilla puuhun tai menen riisumaan liikuntahallilla miesten pukuhuoneeseen. Arvelinkin tänään tehdä tänne tälläsen MarikaMokat -päivityksen :0) Apinoin siis feissarimokia. Nämä ovat siis minun feissaripäivityksiä parin vuoden ajalta jotka ovat sitten aiheuttaneet huvitusta kavereiden keskuudessa. 

 

Jostain syystä linnut tykkää kakkia minun päälle.. Viime keväänä Joensuussa:

"Kesä on sit vissiin täällä, sillä kesän virallinen merkki, eli lokinpaska minun päällä on bongattu tänään Joensuun torilla. Osumatarkkuus oli hiukan pielessä mutta ei hätää, eiköhän se sihti ala linnuillakin tarkentumaan lämpöasteiden noustessa ja hiukan myöhemmin pääsen pesemään myös hiuksia enkä pelkkää jalkaa."

.. ja syksyllä Kroatiassa:

"Se on nakojaan ihan sama missa maailmankolkassa mie oon, paskaa sataa niskaan kaikkialla. Vasta toinen paiva ja jo joku lintu otti miut maalitauluks ja kakki paahan :D Mut maisemat on ihan mielettomat ja taalla on kesa ♥"

 

Laitoin viime kesänä kovalla hypetyksellä parvekkeen täyteen istutuksia:

kurkku-normal.jpg

"Tarjoan edullisesti kasvimaanhoitoapua, tämä on selkeesti minun juttu. Itse kasvatettua satoa tältä kesältä (ns. CV): Avomaankurkku 1kpl, pituus 2cm. Retiisi: 0.5 metrin varret, 0 retiisiä. Ruohosipuli: kuollut. Herne: 2 palkoa joissa molemmissa 1 herne, palkojen pituus n. 3cm."

 

Tälleen lähettelen keikkatarjouksia:

"Silmä käteen itelleni taas.. Eräälle Juuso-nimiselle miehelle lähetin äsken keikkajutuista sähköpostia. No onneks huomasin just ennen kun lähetin et tervehdyksenä luki Heippa JUUSTO."
 
 

 

Joskus pitkät viikonloput väsyttää:

"Tää rankka kiertuelämä vissiin syö veronsa; ihmettelin äsken puhelimessa kun kaverin ääni kuulu niin huonosti. Noh vilkasin sitten puhelinta et laitan ääntä kovemmalle niin huomasin et puhelin olikin väärinpäin ja puhuin sen takapuoleen. Että hyvää tämän illan keikkaa vaan itelleni =D"

 

Näin korjataan tietokonetta:

nappis-normal.jpg

"No niin, neuvo teille kaikille. Älkää juoko vettä läppäri sylissä. Jos kuitenki juotte ja läikytätte vettä näppäimistölle älkää kuivatko hiustenkuivaajan kuumimmalla teholla liian läheltä, koska käy näin."

 

Pyöräilykään ei aina suju ongelmitta:

"Ken Outokummussa näki paljaan takapuolen pyöräilevän Kalattoman ylämäessä niin tunnustan, minä se olin! Hiton lökäpöksyt kun valahtivat kesken kiivaimman poljennon :D"

 

Yhtenä iltana päätin virkata pannulapun. Tämä on masentavaa koska äiti on virkannut taustalla näkyvän parisängyn päiväpeiton:

peukkuhattu-normal.jpg

"Ajattelin iltapuhteeksi virkata pannulapun. Improvisointi meni hiukan pieleen koska tulos on tässä. Peukkuhattu on talven tuleva hittituote!"

 

Sävellystaidotkaan ei vissiin aina herätä luottamusta:

"Tapahtui äsken treeneissä:
Minä: "Saiskohan siitä miun tekeleestä biisiä aikaseks?"
Jaakko: "Tehhäänhän sitä jossain paskasta talojakin."

 

Tykkään leipomisesta mut ulkonäkö ei aina välttämättä vastaa ohjeen täydellistä kakkua:

kakku-normal.jpg

"Eihän tää nyt ihan itse Nigellan tekemältä näytä eikä Frödinge soittanu töihin.. mut kaloreita on n. 5000 eli maku väkisinki ihan jees :)"

 

Autokoulunopettajana:

"Ohjeita kanssa-autoilijoille: 1. Käynnistä auto ja jätä vaihde vapaalle. 2. Hyppää ulos autosta ja ala raaputtamaan ikkunoita. 3. Raaputa takalasia kaikin voimin ja nojaa samalla autoon. 4. Kun auto lähtee valumaan kohti pusikkoa, huuda: "voi v***u nyt se lähti!". 5. Tarraa kaksin käsin autosta kiinni ja yritä vetää sitä taaksepäin. 6. Tajua mitä olet tekemässä ja ryntää autoon hitusen liian myöhään; auto on jo puskassa. 7. Räjähdä nauruun ja peruuta auto pois pusikosta. 8. Vilkuile, ovat naapurit jo hereillä. 9. Aja kauppaan."

 

Helmikin on joskus saanut törkeitä kommentteja osakseen:

"Onkohan Helmi hiukan pullukka kun eilen lenkillä joku vanhempi rouva kysy et onko koiran nimi Vesimeloni? Törkeetä tuollanen huomauttelu painosta, varsinkin kun Helmi yrittää laihduttaa koko ajan."

 

Kummitytön viisauksia:

"‎"Tämä on pelon päivä", tuumasi kummityttö 4v. kun ukkonen alko jyrisemään."

 

Tässä nyt muutama hömpöttely! :0) Itselleen nauraminenhan on parasta huumoria; omalla kustannuksella nauraessaan ei ainakaan loukkaa ketään muuta!

Latasin eilen muuten Youtubeen viime syksyn akustista livetaltiointia Paksuniemen Satamakahvilasta Rääkkylästä. Klikkaamalla kuvaa pääset kuuntelemaan meidän hieman rauhallisemman version Dingon Lähetyssaarnaajasta.

paksuniemi-normal.jpg

Ehkä seuraavassa postauksessa voisi sitten olla jotain järkeäkin. Siihen saakka heipparallaa!!