Voi elämän kevät että voi ihmislasta väsyttää. Olo on niin tööt että huhhuh, töitä on niin paljon kun vaan ehtisin tekemään ja iltapäivät ja illat on sitten mennyt muissa hommissa, treeneissä ja vaikka sun missä. Nyt pitäisi päästä sohvalta ylös ja alkaa pakkaamaan viikonloppua varten, huomenna lähdetään 15 jälkeen ajelemaan Jyväskylään keikalle. Tullaan sunnuntaina sitten takaisin. Onneksi siellä on molempina iltoina soittoaika jo klo 22.30 joten pääsen suht ajoissa nukkumaan :0) Seuraava keikka on sitten viikon päästä lauantaina Värtsilässä, ei onneksi ole kamalan pitkä matka ja siellä soittoaika on jo alkuillasta.

Salilla en nyt ole käynyt sen peukaloäksidentin jälkeen ollenkaan ja ensi viikolla olisi kova tarkoitus aloittaa taas salilla käynti uuden ohjelman mukaisesti. Tällä ja viime viikolla urheilu on ollut ulkoliikuntaa kun on ollut niin kauniit alkusyksyiset säät. Tai tällä viikolla en kyllä ole käynyt kuin kerran lenkillä, kun alan tarkemmin miettimään. Viime viikolla tuli lenkkeiltyä ja pyöräiltyä onneksi ihan hyvin. Vähän jännittää viikonloppukin kun edellisestä keikasta on niin pitkä aika, mutta tällä hetkellä väsymys voittaa jännityksen niin hyvin etten oikein vielä tajua että huomenna on taas skarpattava yöhön asti. Jos vaikka otan urheiluvaatteet reissuun mukaan ja yritän käydä lauantaina hotellin salilla. Huom, yritän! :-D Eli en käy. Sen sijaan menen luultavasti shoppailemaan ja syön tukevasti.

Mutta ei se auta kun yrittää valvoa vielä muutama tunti ja saada jotain aikaiseksi. Ja jyväskyläläiset, tervetuloa huomenna ja lauantaina sitten Harry's Bariin! :0)

Hauskaa viikonloppua!!

IMG_0062-normal.jpg

Kuvassa Tassu-kissa joka ei liity postaukseen millään tavalla.