No nyt on hyvä päivä taas kirjoitella. Ulkona sataa lorottaa ja on 10 astetta lämmintä, joten arvelin olla päivän sisällä ja tehdä koneella hommia. Sanoin jo viime viikolla, että ulkona on syksyn haju, ja nythän se sitten tuli? Masentavaa.

Hmm, mitäs tässä nyt on ehtinytkään touhuta, oikeastaan vähän kaikenlaista. Muisti vaan on niin huono etten muista enää mitä viime viikolla tein :0) Kävin ainakin loppuviikosta pitkän treenin Energyllä tekemässä ja lauantaina tosiaan lähdettiin ystävien kanssa istuskelemaan rantaan ja terassille. Toissayönä sain lopultakin nukuttua, ette usko että aamulla teki mieli itkeä ilosta kun heräsin. Nukuin melkein 12h putkeen ja ensimmäistä kertaa todella, todella pitkään aikaan oli sellainen olo että jaksaa tehdäkin jotain. Siispä maanantaina siivosin, vaihdoin asunnossa järjestystä ja kävin koirien kanssa puolentoista tunnin reippaalla lenkillä. Oli muuten kiva yksin siirrellä mm. pianoa ja olkkarin isoa lipastoa. Lipastosta on yksi jalka poikki, joten jouduin liikuttelemaan lipastoa noin sentti kerrallaan eteenpäin ja on muuten painava hökötys. Yhden kerran lipasto kaatui ja tavarat lensi pihalle. Mutta onneksi en itse jäänyt alle. Innostuin sitten rymsteerauksen tiimoilta ottamaan taas kotikuvia:

IMG_0007-normal.jpg

Olkkarin bambutikkaat siirtyi keittiöön essun ja keittiöpyyhkeiden pitimeksi.

IMG_0009-normal.jpgIMG_0010-normal.jpg

Kirpulta löytynyt vanha lattiavalaisin sai lopulta lampunkin sisälleen.

IMG_0017-normal.jpg

Kummitytön viime kesänä tekemä rimprempsa hamahelmistä (?). Vähän iso pää :-D

IMG_0026-normal.jpg

Nojatuoli siirtyi ikkunan eteen. Kyydissä Pullero ja veljeltä saatu pehmokoira.

IMG_0003-normal.jpgIMG_0006-normal.jpgIMG_0009-normal.jpg

Piano siirtyi sohvan tilalle. Ja kyllä Kastehelmen kynttiläkippo on vaan kaunis! Äiskältä lahjaksi saatu.

IMG_0032-normal.jpgIMG_0021-normal.jpg

Maatuska kokoelma. Kirkkaanpunaiset on ystävän tuliainen Venäjältä ja pinkit viime syksyn matkamuisto Kroatian reissulta.

IMG_0037-normal.jpg

Viime kesänä maalatut puulaatikot Ikean metallihyllyssä. Ja tämän hetken pahin vihollinen: mittanauha.

IMG_0015-normal.jpg

Pirtinpöydän toinen penkki siirtyi kahden pinnatuolin alta pois eteiseen.

Löysin nettikirpparin kautta muutaman tavaran, joita olen jokusen viikon halunnut kotiin. Eli ronttinkisen tuolin sekä valaisimen. Molemmat aion maalata ja tuunata valkoiseksi. Pääsen hakemaan tavarat varmaankin vasta ensi viikolla, kun ne ovat tuolla 60km päässä kotipaikkakunnalla, mutta odotan jo innolla! Täytyy käydä vain hankkimassa spray-maalia. Tosin tuumailin tuossa että mitenhän se tuoli mahtuu Kaarinan takapenkille. Vai pitääkö tehdä Mr. Beanit ja nostaa tuoli katolle :0)

Eilen oli maanantain tapaan myös touhukas päivä. Kävin ensin kaupungilla hoitamassa asioita ja sieltä sitten reippaan tunnin salin kautta kolmeksi tunniksi treeneihin poikien kanssa. Treenien jälkeen kävin halimassa Jarkkoa ja kun yhdeksän aikaan pääsin kotiin niin oli aika sippi olo kun olin ollut 10h liikenteessä. Joten viime yön unisaldo oli myös ihan hyvä. Tänään on liikunnoista sopivasti lepopäivä kun on huono keli. Helmi ja Pipsakin vihaavat sadetta eivätkä meinaa suostua sateella pihalle ollenkaan edes pissalle. Ainiin! Minun takapihalla asustaa nyt sitten ilmeisesti päästäisperhe. Oltiin maanantai-iltana Mikon kanssa takapihalla syömässä herneitä kun yhtä äkkiä pihan poikki vilahti päästäinen. Ja kohta perään toinen ja paljon pienempi. Yritin sitten sitä pienempää ottaa hanskalla kiinni, että vien sen tuohon metsään pois pihalta. Mutta pikkukaveri oli aika nopea ja karkasi jonnekin tuonne pihalaattojen alle. Ei ne minua tuolla takapihalla kyllä haittaa laisinkaan, vaan kunhan eivät sisälle tulisi.. Ei olisi kiva herätä aamulla kun pikku päästäinen nukkuu tyynyllä vieressä :0)

Huomenna olisi tarkoitus lähteä kirpparikierrokselle ystäväisen kanssa kun hänkin on lomalla. Illalla olisi sitten taas treenit tiedossa. Ja nyt täytyy alkaa hoitaa bändin juttuja kun kello alkaa siirtyä iltapäivän puolelle.

Heippa!

Aijuu, kysyn taas, olisiko teillä jotain postaustoiveita tai muuten mielipiteitä blogin suhteen? Katselin kävijätilastoja, ja viimeisen kuukauden ajalta käynnit blogissa on yli 700 käyntikertaa. Ja minulle se on kyllä PALJON! Mahtavaa kun luette, mutta toiveitakin tosiaan saa esittää! Lukijoita on tällä hetkellä ihan ympäri Suomen aina Helsingistä Tampereen kautta Rovaniemelle. Iso kiitos! :0) Loppuun vielä muutama kesäkuva, yritän nyt vielä jaksaa uskoa siihen ettei se kesä ihan aikuisten oikeasti ole vielä ohi!

IMG_0045-normal.jpgIMG_0051-normal.jpgIMG_0109-normal.jpg

Nyt heipat!