Heips!

Kolmas viikko dieettiä takana ja ihan hyvin sujuu edelleen. Painossa ei tosin viime viikolla tapahtunut mitään muutosta, mutta ei ollut odotettavissakaan että paino tippuisi samaa vauhtia kuin kahdella ensimmäisellä viikolla. Kaalikeitto porisee hellalla (broilerin jauhelihasta saa muuten erittäin hyvän ja kevyen keiton!) ja hyvä salitreeni takana. Tänään oli jalka-rintapäivä ja takajalkoja kyllä hapottaa vielä viime viikkoisen salittelunkin jäljiltä siihen malliin, että en pysty venyttelemään jalkoja ollenkaan. Takareidet on aivan jumissa! Siinäpä ne vahvistuu ajan kanssa kai nekin. Tänään sain suurimpaan osaan liikkeistä lisättyä painojakin yhden pykälän verran joten ihan hyvä fiilis on nyt! :0

Perjantaina kävin tekemässä iskun luontaistuotekauppaan. Rahaa hurahti hieman liikaa, kun mukaan tarttui Spirulina-tabletteja, supermarjoista puristettuja kapseleita sekä valkosipulikapseleita. Toivon että näillä saisi hieman virkeyttä ja vastustuskykyä korkeammalle, jotta loppudieetin saisi viettää ilman suurempia sairasteluja. Viikonlopun aikana flunssa alkoi helpottaa ja nyt alkaa olla jo suht normaali olo, joten toiveissa on että jalkajumeista huolimatta tällä viikolla pääsisi liikkumaan hieman enemmän. Viime viikolla kävin flunssasta huolimatta kolme kertaa salilla ja kaksi kertaa lenkillä.

Kyllä se siitä! Toivon niin. Huomenna mennään poikien kanssa pitkästä aikaa bänditreeneihin! Kivaa :0 Tuntuu että tällä hetkellä elämä pyörii tämän dieetin ja töiden ympärillä, mutta yritän seuraavaan postaukseen kirjoitella jotain muutakin kun tähän hömpötykseen liittyvää juttua. Moiks!