Joku voisi lähettää hieman unihiekkaa tähän talouteen. Kolmas yö taas putkeen ilman kunnon unta. Viime yönä yhden jälkeen unenpäästä kiinni ja lukuisten heräilyjen jälkeen 6.00 ylös. No, jospa ensi yönä.

Millonkahan kirjottelin edellisen kerran? Taisi olla perjantai ennen kun alkoi ihan tajuton ukkosmyrsky. Olin illan yksin kotona, ja voin kyllä myöntää että pikkuisen kävi pelottamaan! Muutaman kerran jyrähti niin kovasti että ikkunat helähti ja sähköt katkesi moneen otteeseen. Hui. Jännä muuten, miten Helmi pelkäsi kovasti ukkosta ennen Pipsan tuloa taloon. Pipsa taas ei ole ukkosesta moksiskaan, joten Helmikin on vuosien aikana rauhoittunut, eikä pelkää niin kovin. Aiemmin se läähätti, tärisi ja tunki syliin ukkosella jatkuvasti. Perjantaina vain napotti omalla paikallaan, katseli ja kuulosteli kyllä hereillä koko ajan, mutta ei Pipsan tapaan nukkunut sikeästi sohvalla. Pipsa tosin aiheutti muuta huolta sopivasti hetkeä ennen ukkosen alkua. Takaovi oli auki ja kun silmä vältti hetkeksi, hävisi koirakin pihalta. Pipsa mahtuu aidanrakosista kun on vähän hoikempi, Helmistä ei ole sitä huolta :0) Säikähdin kyllä tosi kovasti, olin jo yöpaidassa käymässä iltatoimille ja nappasin vain avaimet ja puhelimen matkaan ja juoksin ulos. Siinä sitten paitasillani juoksin tuonne isolle autotielle ja huutelin koiraa. Ei näy ei kuulu! Luojan kiitos sitten takaisin köpitellessä näkyi harmaa päälaki ojasta ja sain koiran kotiin. Siellä hän varsin tyytyväisenä mässytteli ruohoa. Täytyy muistaa ostaa jotakin verkkoa tahi lankaa tms. että saan tuon aidan alaosan tilkittyä lopultakin. Huomasin siinä sitten illan lopuksi kun ihmetelin huonoa oloa, että minulle oli noussut pikkuisen kuumetta päivän aikana. Pientä lämpöä on ollut koko viikonlopun ja vieläkin on huono olo. 

Lauantaina lähdettiin sitten Buranan voimalla Rääkkylään ja ilta oli mitä mainioin. Rääkkylässä oli menossa Kihaus ja porukkaa oli paikalla todella mukavasti. Ja tunnelma Paksuniemessä on aina aivan parhautta! Soiteltiin terassilla ulkona, oli hauska fiilis! Alla alkuillasta otettu kuva soundcheckin jälkeen terassin savuttomalta puolelta. Mukavasti roinaa :0)

IMG_0009-normal.jpg

IMG_0014-normal.jpg

Mikäpäs siinä ollessa, kun hemmotellaan hyvällä ruualla (ja poikia juomalla), hyvällä säällä ja mahtavalla palautteella. Kuulin sitten keikan jälkeen ravintoloitsijoilta palautetta, että eräskin asiakas oli käynyt sanomassa ravintoloitsijoille että ilta oli parempi kuin koko Kihaus yhteensä? Hih, aika hurja palaute. Paikalla oli kuulemma ollut myös henkilö pääkaupunkiseudulta, joka käy kuuntelemassa keikkoja ja katsastelemassa potentiaalisia bändejä. Hän oli ollut kovin kiinnostunut ja ollut sitä mieltä, että meidän pitäisi ehdottomasti päästä etenemään pitemmälle ja saada enemmän näkyvyyttä, koska biisit ovat hyviä ja yhteishenki ja meininki keikalla toimii. Ja että hän yrittää viedä asiaa eteenpäin. No, olen luonnollisesti asiasta samaa mieltä :0)

Kotona olin jo suht aikaisin, vähän kolmen jälkeen. Aloiteltiin keikka jo 22.30 aikaan, joten päästiin hyvissä ajoin takaisin kotimatkalle. Tuo 22.30 on todella mukavaa vaihtelua normaaleihin vasta puolenyön aikaan alkaviin keikkoihin.

Ja niin, taisin syödä liikaa pitsaa:

IMG_0006-normal.jpg

:-D

Röh röh. Moro!