Heissan! 

Nyt on joulut jouluteltu, ruuat porsasteltu ja karistetut kilot syöty takaisin (surkeaa), joten tänään onkin erinomainen päivä siirtyä takaisin Superdieetin pariin. Annoin itselleni aikarajan että kesälomaan mennessä olen takaisin niissä mitoissa missä olin ennenkuin aloimme seurustelemaan Jarkon kanssa ja sinne on matkaa. Aikaa on puoli vuotta. Seurustelu lihottaa, miksi miksi MIKSI??!! Pöh. Mutta ei se mitään, tästä se lähtee. Vaakalla en kyllä aio käydä aikoihin, olen joulun vieton jäljiltä pyöreä kuin plussapallo.

Meidän Joulut meni oikein hyvin ja rauhallisesti. Aattona olimme ihan kahdestaan kotona, syötiin jouluruokia ja katseltiin leffoja ja sarjoja. Löysin kirpparilta sopivasti ennen joulua hömppäkirjallisuutta ja olen pitkästä aikaa lukenut muutaman kirjan. Olen tämän tipsin antanut ennenkin, mutta jos tykkää huumorilla höystetyistä hömppäkirjoista niin kannattaa lukea Himoshoppaajien sarja sekä Bridget Jonesit. Itse luen kyseisiä kirjoja tällä hetkellä arviolta kymmenettä kertaa,  niihin ei vain kyllästy koskaan ja aina löytyy jotain uusia hassuja juttuja mille hekotella. Olen aina tykännyt lukemisesta mutta toisinaan tulee lukuähky eikä jaksa lukea oikein mitään. Näin lomalla köllötellessä taas on älyttömän ihanaa mennä peiton alle kirjan (ja suklaarasian?) kanssa. 

Joulun ajalta en hoksannut ottaa oikein muita kuin ruokakuvia :-D Johtuen varmaankin siitä että söimme aika paljon ja tukevasti. Eilen illalla tuhosin vielä viimeiset suklaat ja nyt on tosi paha olo. Norovirusta on ilmeisesti liikkeellä aika reippaanlaisesti, toivottavasti en ole oikeasti kipeä vaan kipeä ihan tästä jouluähkysyömisestä ja kammottavasta viikon kestäneestä hiilarikrapulasta.

IMG_0005.jpgIMG_0006.jpgIMG_0011.jpgIMG_0034.jpg

IMG_0003.jpgIMG_0002.jpg

Aattoillaksi ostettiin myös iso kasa juustoja, viinirypäleitä ja suolakeksejä. MmmmMMMMMM namNAM! Otettiin monia erilaisia juustoja, kuten valkohomejuustoa, tryffelibriejuustoa, vuohenjuustoja, parmesania ja leipäjuustoa. Löydettiin myös ihana hillokokoelma Prismasta täydentämään makunautintoa. 

IMG_0054.jpgIMG_0062.jpgIMG_0058.jpgIMG_0055.jpg

Noniin nytpä sitä ei näitäkään herkkuja saa taas aikoihin syödä. Tosin uuden vuoden aattona aion kyllä syödä jotakin muuta kuin makaroonimössöä ja kiinankaalia. 

Tänään oli tarkoitus lähteä pitkästä aikaa pitkälle parin tunnin lenkille, mutta masu on kipeä ja ulkona on noin sata astetta pakkasta. Koiria ei tuonne pakkaseen pysty edes ottamaan mukaan, paleltuvat reppanat jo pienillä pissireissuillaan. Katsokaahan miten hassun näköinen Tipsusta on tullut.

IMG_0045.jpgIMG_0042.jpgIMG_0044.jpg

Hän näyttää ihan Kettu Repolaiselta.

Nyt aamupuurolle. Moro!