Miksi heti tulee aivastus kun menee ulos silloin kun aurinko paistaa? Mut kiva että paistaa, vaikka kylmää muuten onkin vielä. Sieltä se kevät tulla jollottaa hitaasti mutta varmasti! Mitäpäs meinasitte puuhata pääsiäisen pyhät? Minä lähden tänään taas vanhempien luokse yöksi ja huomenna vietetään sitten Terhin kanssa laatuaikaa pitkästä aikaa. Varmaankin syödään jotakin herkkua, maistellaan vähän jotain hyvää viiniä, saunotaan ja mahdollisesti ehkä jopa kävästään yöelämässäkin. Mutta luultavammin vedetään sisikset jalkaan ja tanssitaan Macareenaa olohuoneen lattialla. Jäädään sitten koirien kanssa Terhin ja hänen miehensä luo yöksi. 

SDC12862-normal.jpg

Kävin aamulla vaakalla ja plussaahan se harmikseni näytti. Kahdessa viikossa lisäystä on tullut taas sen 700g. Miksi ihmeessä paino nyt junnaa näin paljon? Vaikka viimeiset viisi päivää olen lenkkeillyt ahkerasti ihan hyvällä kalorikulutuksella. Viime lauantaista lähtien olen käynyt joka päivä joko kävelemässä, hiihtämässä tai pelaamassa sulista (voitin muuten Mikon 3-2, JEE!). Enkä ole sortunut syömään herkkujakaan kun kertaalleen vähän jäätelöä. Harmittaa. Voi tietenkin olla, että nyt kun pääsin vihdoin liikkeelle lihaksiin on taas kertynyt nestettä, mutta siitä huolimatta sylettää. Aamulla oli vielä jotenkin eriskummallisen "kevyt" olo eikä mahakaan röllöttänyt yöhousujen päällä normaaliin tapaan niin olin jo varma että saisin vähän pudotusta. Pyh. 

SDC13715-normal.jpg

Voittajan hymy

Ai muuten, minun istutukset itää, voi tätä onnen päivää! :0) Avokadot ja chilit tosin ei ainakaan vielä, mutta muut! Jee! Mutta mitä on tuo vaalea hyhmä mullan pinnalla? Sitä tuli mullan pintaan heti seuraavana päivänä istutuksesta. Vai joko nämä on homeessa? En ihmettelisi sitäkään. Ällöttävän näköistä ainakin. Ja tuo valkoinen on tullut niihin uusimpiin istutuksiin, eli noissa kaikissa missä tuota valkoista näkyy on samaa halpismultaa. 

SDC13720-normal.jpgSDC13721-normal.jpg

Hei muuten ystävät ja kylänmiehet, siitä arvonnasta vielä. Mietin tuossa eilen että miksiköhän niitä peukutuksia ei ole tullut kuin muutama vaikka palkintokin on mitä mahtavin. No huomasin sitten, että teidän peukutukset on mennyt vähän väärään paikkaan :0) Tosi kiva, että olette peukuttaneet kilpailusta kertovaa postausta (eli olette painaneet kilpailusta kertovan postauksen alla olevaa facebookin nappia) ja sen myötä jakaneet postauksen myös facebookiin, mutta tarkoitus oli että kerätään ne peukutukset TÄNNE  eikä niinkään välttämättä tuohon postaukseen :0) Pahoittelen epäselviä ohjeita. Mutta ei hätää, te jotka olette peukuttaneet postausta bändin sivujen sijaan, niin käykääpä peukuttamassa oikeasta paikasta ja laittakaa kommenttia niin saatte sitten niitä lisänimiä arpakippoon! Kunhan saadaan tykästelyt oikeaan osoitteeseen niin johan teitä on pariin päivään kertynyt sitten jo joku 15 immeistä, ISO KIITOS! :0) Eli tällä vauhdilla ei ehkä tarvitse paria vuotta odotella kilpailun käynnistämistä! Palkinnoissahan oli siis mm. tämä Minjarlifen ihanuus:

korukilpailuun-normal.jpg

Nyt taidan alkaa tekemään pääsiäissiivousta niin on sitten lauantaina mukava tulla takaisin siistiin kotiin ja lähden sen jälkeen ajelemaan porukoille. Sitten jos huomenna osaa olla sivistyneesti, eikä ota viiniä liikaa, eikä tanssi sisiksissä tukka pystyssä olkkarin lattialla aamun pikkutunneille saakka, eikä vietä seuraavaa päivää makaamalla kylppärin lattialla, niin lauantaina voisi kyllä harrastaa ulkoilua ihan pitkän kaavan mukaan jos vaan kelit suosii. Ai niin muuten, laitoin toissapäivänä tuohon blogin sivuun lopultakin nuo Blogilistan ja Bloglovinin seurausnapit! Olin sitten niin iloinen kun huomasin että sain heti ensimmäisen tilaajan Blogilistan kautta! Harmi vaan että se olinkin minä itse :0)

Hauskaa pääsiäistä!!! 

Ja TÄÄLTÄ  siis peukutushommiin!