Kävin silloin muutamia viikkoja sitten hakemassa luontaistuotekaupasta satsin vitamiineja sun muita ja ajattelinkin tänään kertoa niistä hieman enemmän. Olen ollut näihin käyttämiini tuotteisiin todella tyytyväinen; vaikka olisin nukkunut huonosti tai valvonut yön, seuraava päivä ei mene enää normaaliin tapaan puolikuolleena vaan virtaa riittää urheilla ja treenata. Luulen myös että osaksi näiden ansiota palautuminen varsinkin salitreeneistä on ollut supernopeaa! Näillä lienee ollut myös jotain vaikutusta nesteen- ja kuona-aineiden poistumiseen elimistöstä, sillä ensimmäisen viikon ravasin vessassa koko ajan. Tällä hetkellä käytössä ovat siis:

IMG_7781-normal.jpg

Spirulina tabletit eli "vihreä voimatabletti".

"Spirulina on mikroskooppinen levä, joka on kasvatettu luonnonmukaisesti makeassa vedessä, kontrolloiduissa ja puhtaissa olosuhteissa. Spirulinalevä sisältää runsaasti proteiinia sekä vitamiineja, joista erityisesti B-vitamiinia ja beetakaroteenia sekä kivennäisaineita, kuten fosforia, magnesiumia, rautaa, kaliumia, sinkkiä ja mangaania. Annostus 4 tablettia päivässä." Erittäin kattavasti levän ainesosista sekä käytön vaikutuksista löytyy TÄÄLTÄ (KLIK).

IMG_7787-normal.jpg

C-vitamiini + supermarja -kapselit

Tämä valmiste koostuu Acerolauutteesta, Gojimarjauutteesta, mustikkamehujauheesta sekä Acaiuutteesta. Kyseessä on siis nimensä mukaisesti supermarjoista tehty C-vitamiinivalmiste vastustuskyvyn ylläpitämiseen. Valmiste auttaa myös raudan imeytymisessä ravinnosta. Annostus on yksi kapseli päivässä ja paketissa on 90 tablettia.

IMG_7790-normal.jpg

Valkosipulitabletti vastustuskyvylle ja sydämelle.

Tabletti sisältää kylmäkypsytettyä valkosipuliuutetta. "Valkosipuli (Allium sativum) on aromikas ja yksi luonnon vahvimmista terveysvaikutteisista kasveista. Kyolic on markkinoiden ainoa jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste. Kyolicin sisältämä ainutlaatuinen valkosipuliuute, Aged Garlic Extract, vaikuttaa hyvinvointiimme monipuolisesti. Sen on todettu tukevan ensisijaisesti elimistön omia, terveyttä edistäviä toimintoja. Osa vaikutuksista voidaan havaita verenkierrossa jo kahden tunnin kuluessa uutteen nauttimisesta. Useimmat Kyolicin vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja edellyttävät uutteen säännöllistä käyttöä." Lisätietoa löytyy TÄÄLTÄ (KLIK). Tätä valmistetta voi käyttää myös lemmikeille punkkien karkoitukseen! Aika jännää. Ja nämä ovat muuten jälkihajuttomia, eli vaikka näitä nauttii niin et seuraavana päivänä tuoksahda valkosipulille. Annostus on yksi tabletti päivässä ja paketissa on 90 tablettia. Valkosipulillahan on vaikka mitä tutkittuja terveysvaikutteita, lisää tietoa valkosipulin hyödyistä löytyy mm. Wikipediasta.

Näiden lisäksi syön päivittäin myös sinkkiä. Sinkillä on vaikutusta mm. ihon kuntoon sekä vastustuskyvyn paranemiseen. Lisätietoa sinkin vaikutuksista löytyy mm. TÄÄLTÄ (KLIK).

Eli hyvin nämä ainakin minulle potkii. Ylläoleva satsi (miinus sinkki, sitä oli jo kotona valmiiksi) maksoi n. 60 euroa, eli ihan ilmaisiahan nämä eivät ole, mutta jos vaikutus on pysyvästi tätä luokkaa niin itse aion ainakin näihin satsata jatkossakin. Suosittelen lämpimästi tutkimaan itselle sopivia luontaistuotteita! :0)