Hei nyt lopultakin muistan ja joudan laittaa uusintamuistuttelua käynnissä olevasta kilpailusta. Eli lupasin teille kauan KAUAN sitten, että kun meidän Facebook-sivut (KLIK) ylittää 300 tykkääjää niin käynnistän täällä blogin puolella kilpailun. Palkintona on yhteiskumppanimme Minjarlifen lahjoittama upea magneettinen rannekoru sekä luontaistuotteita. Koru on mahdollista vaihtaa myös johonkin vastaavanhintaiseen miesten koruun tai muuhun tuotteeseen mikäli kyseinen koru ei jostain syystä miellytä. Luontaistuotteista palkintopussukkaan sujahtaa Himalajan suolasaippuaa, ruususuolaa sekä raakakaakaota. Kaikista näistä luontaistuotteista löytyy kertomuksia ja käyttökokemuksia aiemmista postauksista. Postaukset löytyvät arkiston puolelta.

korukilpailuun-normal.jpgSDC12751-normal.jpgSDC13710-normal.jpg

Kilpailuun osallistut jättämällä tähän postaukseen kommentin. Mahdollistahan oli hankkia arvontaan myös lisäarpoja, eli:

  • Jokainen uusi facesivujen tykkääjä saa lisäarvan
  • Jokainen tämän tahi alkuperäisen kilpailupostauksen linkin (Peukuta ja voita mahtava tuotepalkinto!) omassa blogissaan jakanut saa lisäarvan
  • Jokainen facesivujen tykkääjä,  joka jakaa arvonnasta kertovan päivityksen facesivuiltamme saa lisäarvan

Jos siis haluat lisätä voittomahiksiasi ja teet jonkun ylläolevista jutuista niin kerro se kommentissasi. Lisää kommenttiin:

  1. Nimimerkkisi / nimesi
  2. Sähköpostiosoitteesi
  3. Jutut mitkä olet tehnyt, eli moneenko lisäarpaan olet oikeutettu. Jos jaoit postauksen blogissasi, ilmoitathan blogisi osoitteen. Ja muistathan, tämä lisäarpojen kerääminen perustuu täysin luottamukseen, joten ethän petkuhuiputa? :0) HUOM! Jos osallistut vain yhdellä arvalla ilman lisäarpoja, kommenttiosioon riittää nimimerkki ja sähköpostiosoite. Muistakaahan sitten myös laittaa se sähköpostiosoite, että saan otettua oikeaan henkilöön yhteyttä. Mieleläni kyllä luen kommenteista muutakin, kuin vain sen nimen ja sähköpostiosoitteen, joten sana on vapaa!  Kertokaa samalla vaikka vitsi :0)

Arvonta tapahtuu aivan perinteisellä lappukippoon-systeemillä, koska en usko osallistujamäärän olevan kuitenkaan aivan älytön vaikka niin hieno palkinto onkin kyseessä. Korupalkinto on mahdollista lähettää myös ulkomaille, luontaistuotteet lähetän vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Arvonta päättyy vuoden viimeisenä päivänä.

Jäävään tästä kilpailusta pois perheeni, veljieni morsmaikut ja bändin pojat, muut ovat erittäin paljon ja lämpimästi tervetulleita osallistumaan arvontaan!

Lycka till! Kommentit pysyvät edelleen tarkistettavana, joten älä huolestu ellei kilpailukommenttisi näy ihan heti, kyllä se tallessa on jos sen olet lähettänyt. Ja niin, jos olet jo osallistunut arvontaan aiemmin niin uudestaan ei tarvitse osallistua, kommentit on kyllä tallessa :0)