Onpas ollut aika menevä viikko! Tiistai tosin meni ihan äitiinsä, piti perua kaikki urheilusuunnitelmatkin kun oli niin huono olo. Valvoin ma-ti välisen yön ja kärvistelin kovissa vatsa- ja pääkivussa joten en tosiaan lähtenyt tiistaina tekemään salitreeniä. Ainut järkevä asia mitä tiistaina sain aikaiseksi oli jotain keikkahommien järjestelyä sekä blogitöräys. Keskiviikkona oli jo parempi olo ja lähdin päivällä käväisemään kaupungilla ja tunniksi salille. Kiertelin hetken kauppoja ja mukaan löytyi alennuksesta farkut, sukkahousut ja aivan ihana koru!

IMG_0002-normal.jpgIMG_0005-normal.jpgIMG_0008-normal.jpgIMG_0009-normal.jpg

Salilla tein yläkroppatreenin, mutta kyllä huomasi ettei olo ollut vielä ihan normaali, veti tosi voimattomaksi ja paikat on vieläkin jumissa tuosta salikäynnistä. Salin jälkeen ajelin sitten ystäväni luo ja vietimme ihanat kolme tuntia trimmaten koiria. Ystävälläni on samaan aikaan samasta paikasta otettu hauveli, turilas taitaa olla Helmin serkku. Eipä muuta kuin kone esille ja hommiin! Viime kerrallahan Pipsalle kävi trimmatessa näin:

SDC13807-normal.jpg

Eli terät petti ja koiralle jäi villapöksyt jalkaan. Tälläkään kertaa ei säästytty kommelluksitta, ja tämä ei ollut kivaa ei koiralle eikä minulle:

IMG_0016-normal.jpgIMG_0012-normal.jpg

Käsi lipsahti sen verran että korvanlehteen tuli iso haava. Pipsa puntuilee trimmatessa todella paljon eikä aina auta sekään että toinen on pitämässä kiinni. Eli nyt kävi näin. Hätäensiapuna puhdistettiin haava ja sidottiin se talouspaperilla ja teipillä. Verta tuli aika paljon, ihan meinasi käydä heikottamaan, kun en varsinaisesti saa nautintoa veren näkemisestä. Illalla kotona haava vuosi vielä jonkin verran ja pidin tuota töppöä korvassa yönkin yli. Aamulla haava oli jo lakannut vuotamasta, mutta varmuuden varalta sidoin korvan teipillä päiväksi kiinni päähän. Koirat tykkää räpsytellä ropeleitaan trimmauksen jälkeen ihan taukoamatta, niin haava olisi varmasti auennut uudestaan ilman tuota toimenpidettä. Pääasia että lääkärireissulta selvittiin eikä koirakaan tuntunut saavan pahempia traumoja! :0)

Viikon ruokailut on menneet aikasta hyvin itse asiassa! Suurinpiirtein tälläisellä linjalla on menty tämä viikko, suht (niin, suht..) tarkasti dieettiohjeen mukaan.

SDC13156-normal.jpgIMG_0036-normal.jpgIMG_0001-normal.jpgIMG_0004-normal.jpg

Eilen käytiin sitten Mikon kanssa ennen treenejä 20 kilometrin rullistelulenkillä! Aikaa meni aika tarkka 1h 30 min ja kaloreita kului pikkuista vajaa 600 kcal. Siihen päälle reippaat kahden tunnin treenit poikien kanssa niin jopahan tiesi illalla olevansa elossa. Taas sattui kiva häsellys eilen. Mentiin luistelulenkin jälkeen Shellille täyttämään auton vuotavaa rengasta. Siinä ilma/vesipistekaapilla oli myös joku vanhempi rouva täyttämässä vesikanistereita. Minä taas reippaana tyttönä kävin hakemassa sen ilmavehkeen sieltä ja ryntäsin täyttämään rengasta. Rouva jäi katsomaan jotenkin oudosti perään ja lopulta totesi: "Sie löit minnuu tuolla letkulla päähän!" :-D Voi itkut että repesin nauruun! Pyysin tottakai moneen otteeseen anteeksi. Sitten kun vein sen ilmajutun (mikä sen nimi on?!!) niin totesin vaan että tuon tämän nyt vähän rauhallisemmin takaisin ettet saa uudestaan osumaa. Onneksi rouva oli ihan kiva ja sanoi vaan hymyillen että sattuuhan näitä. Oivoi, pitäs varmaan taas rajottaa vauhtia hieman :0)

Tänään pitäisi käydä salilla, mutta on sellainen olo eilisen jäljiltä että tuntee tehneensä jotain. Huomenna olisi sitten keikka Rääkkylässä Paksuniemen Satamakahvilassa. Jos ette ole siellä käyneet, suosittelen erittäin lämpimästi! Yksi parhaista ja ihanimmista keikkapaikoista missä ollaan tämän vuoden aikana oltu. Loistavaa ruokaa, ihana ympäristö ja vanhan ajan tunnelma ja aivan mahtavat omistajat! :0) Terkkuja vaan Jounille ja Tomille, huomenna nähdään!

Tein toissapäivänä pitkästä pitkästä aikaa kasvonaamion hunajasta. Sain jokunen aika sitten Jarkon mummilta luomuhunajaa:

IMG_0006-normal.jpg

IMG_0014-normal.jpg

Tulipa pehmeät posket, kun vielä tuon hunajanaamion päälle kuorin ihon. Viimeksi laitoin hunajan sekaan myös sokeria ja taisin sillä kuoria ennen pesua naaman. Vaikutusaikaa oli nyt noin puoli tuntia, mutta varmaan lie teho sen parempi mitä kauemmin sitä jaksaa pitää. Vinkkinä tosin voin antaa, että hunajanaamio kasvoissa ei kannata vastata puhelimeen! Jarkko soitti juuri kun hunaja oli vähän kuivahtanut. Ei olisi tarvinnut pitää puhelimesta ollenkaan kiinni, sen verran jykevästi tarttui poskeen kiinni :0)

Mutta nyt hiukan siivoamista ja illalla täytyy vielä käydä treeniksellä purkamassa huomisia PA-kamoja. Hauskaa viikonloppua!! :0)