Huh hikeä! Ensinnäkin pahoittelut taas pitkästä postaustauosta. Oltiin tosiaan perjantaiaamuun asti mökillä ja oli niin huonot kelit ja ukkosti niin paljon, että aika pitkälti piti olla töpselit irti seinästä. Sekä keskiviikkona että torstaina oli ihan tosi kovat rytinät, salamatkin paukutteli mökin lähelle niin että ikkunat helisi. Ja vettä tuli kun aisaa! Hirveästi ei tällä mökkireisulla tullut sitten huonon sään takia touhuttua mitään ihmeempiä. Paitsi että sillä välin kun minä vetelin aamuyöstä sikeästi hirsiä, Jarkko kalasti kaksi isoa lahnaa! Olipa muuten hyvää savustettuna, en ole aiemmin sellaista syönytkään. Tuo mötikkä oli myös sen verran suuri, että pieniä ruotoja ei ollut, joten syöminen oli myös helppoa. Ei koko aikaa tarvinnut kakostella ruotoja kurkusta. 

fisu-normal.jpg

Perjantaina ajeltiin sitten aamulla takaisin kaupunkiin ja iltapäivällä lähdettiin poikien kanssa kohti Juukaa. Oltiin keikalla Hotelli-Ravintola Petrassa ja oli tosi kiva ilta! Vähän jännitti, että noinkohan viikko juhannuksen jälkeen perjantaina on ketään liikenteessä mutta kyllä vaan oli ja ihan mukavasti olikin. Olin kotona klo 4.30 ja siinä sitten sain onneksi pari tuntia unta. Siitäpä sitten lauantaina lähdettiin kohti Tohmajärveä ja alkuillasta soiteltiin Potsipäivillä. Voi että minua edelleen niin huvittaa tuo nimi! Aivan mahtava! :0) Kiva tapahtuma ja tämä oli meille ensimmäinen kerta soitella ulkoilmatapahtumassa. Tosin keikan aikana huomasi myös ulkona soittamisen huonot puolet, kun Mikkoa ja Jonia pisti ampiainen ja minua jysäytti paarma erittäin kipeästi selkään. Oikeat tosifanit saatiin sieltä siis kun ihan iholle piti päästä :0) Tuntui todella kummaliselta olla kaupungissa jo ennen yhdeksää illalla ja siihen oli kuitenkin ajanut vajaa parisen tuntia matkoja ja soittanut reilun tunnin keikan. Viikonlopusta jäi tosi hyvä mieli ja odotan innolla ensi viikon keikkaa. Ensi viikon lauantain 6.7 soitetaan Paksuniemen Satamakahvilassa Rääkkylässä. Ollaan Paksuniemessä jo kolmatta kertaa! On aina ihan mahtava tunne kun ravintoloitsijat pitävät keikasta ja pyytävät uudestaan esiintymään. Ensi viikonloppuna on myös Kihaus, joten porukkaa on mitä luultavammin kivasti liikenteessä. Toivottavasti ainakin :0)

IMG_0002-normal.jpgIMG_0006-normal.jpgIMG_0007-normal.jpg

Minulla ei yleensä ole soundcheckien aikaan mitään tekemistä, koska en osaa tehdä mitään ja jos teen, niin se menee väärin tai joku laite rikkoontuu. Joten parempi vaan keskittyä vaikka itsensä kuvaamiseen ja mehun juomiseen :0)

IMG_0010-normal.jpg

Tänään tulikin nukuttua onneksi ihan hyvät unet, oli menneeltä viikolta niin paljon univelkaa että perjantaina ennen keikkaa oli erittäin tuskainen olo kun väsytti niin kovaa. Tämä päivä on tähän asti mennyt ihan kotosalla, olen pessyt pyykkiä ja siivoillut. Voitte muuten uskoa että on hiki valunut viikonlopun aikana! Perjantaina jouduin keikan aikana vaihtamaan paidan kolme kertaa! Tulipahan ainakin poltettua muutama kalori tälle viikkoa :0)

Tongin äsken taas hetken takapihalla, laittelin herneisiin tukikepit ja kitkin rikkaruohoja. Siellä oli jo herneenpalkoja ihan reilusti! Jee. Vaan kyllä harmittaa, se ensimmäinen ja ainoa mansikka oli mökkireissun aikana kadonnut parempiin suihin :( Ärsyttävää. Nyt alan tekemään ruokaa, paistan ahvenia, keitän uusia pottuja ja haen tilliä ja ruohosipulia kasvimaalta. Tekisi myös ihan hirveästi mieli vaihtaa järjestystä, mutta en oikein tiedä kuinka päin näitä huonekaluja alkaisi rymsteerata kun tämä tupakeittiö asettaa sisustamiselle tiettyjä haasteita.

Hauskaa ja rauhaisaa sunnuntaita! :0)

Ainiin, huomenna alkaa taas dieetti ja kuntoilu. Tai kuten Mikon kanssa käytämme lyhennettä, UEA. UEA on lyhennys termille Uuden Elämän Alku joka tapahtuu aina maanantaisin.