Rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille teille lukijoille! Arvostakaamme isänmaatamme, vaikka moni asia täällä nykypäivänä mättääkin.

Viikko on hurahtanut taas sitä vauhtia, etten ole juuri ehtinut postailla. Minulla oli menneenä maanantaina kolmekymppiset (kyllä, luitte oikein, vaikka juttuni ovatkin enemmän ala-astetasoa useimmiten) ja huomenna vietetään sitten kakkukaffeja ja illanistujaisia perheen ja muutamien lähimpien ystävien kanssa :0) Tänään olen leiponut täytekakun, siivonnut ja laittanut koirat ja akvaarion edustuskuntoon. Rainer muuten loi kuorensa pari päivää sitten! Oli aika jännittävä näky. Hän oli siis pungertanut itsensä ulos pieneksi jääneestä kuoresta ja luotu kuori oli aivan täydellinen kopio ravusta. Jopa tuntosarvet ja sakset olivat kokonaisessa kuoressa. Sittenpä Rainer söikin tuon kuoren parin päivän aikana ja käytti kuoren ravinneaineena.

Mutta nyt on aika mennä levolle, että jaksan nousta aikaisin. Huomenna täytyy vielä käydä kaupoilla, imuroida, koristella kakku ja laittaa muut tarjottavat sekä itseni valmiiksi. Mikähän siinä muuten on, että vapaapäivinä herää aiemmin kuin työaamuina? Todella raivostuttavaa, kun haluaisi nukkua, mutta ei vaan nukuta.

Hauskaa viikonloppua! :0)

IMG_0021-normal.jpg