Tänään vietettiin kaverin ja koirien kanssa mukava iltapäivä luonnon helmassa. Käytiin laavulla makkaran paistossa. Samalla päätin testata varpaanlämmittimiä (EDIT: miten hitossa tämä on näin vaikea sana, olen kirjoittanut tämän tähän postauksen monta kertaa väärin), joista aiemmin kerroin. Pakkaus lupailee pitää jalat lämpimänä kuusi tuntia lämmittimien "asennuksesta". Lämmittimet ovat siis lämpötyynyt, joista irroitetaan suojus ja joka alkaa tuottaa lämpöä ollessaan ilman kanssa kosketuksessa. Sitten tyynyt vain asetetaan jalkapohjaan päkiän alueelle sukan päälle.

SDC13491-normal.jpg

Kello on nyt puoli kuuden paikkeilla ja laitoin lämmittimet jalkaan puolenpäivän jälkeen ja vieläkin tyynyistä tulee lämpöä, eli kyllä nämä toimii ihan niinkuin on luvattu! Olen ihan yllättynyt. Varpaat minulla kyllä oli jäässä niinkuin aina, eli lämpö ei levinnyt varpaisiin saakka mutta muuten jalat pysyivät kyllä lämpiminä. Ehkä minun olisi pitänyt asettaa tyynyt lähemmäs varpaita. Mutta joka tapauksessa, nämä maksaa ilmeisesti vain muutaman euron, eli suosittelen ehdottomasti jalkakylmästä kärsiville :0)

Päivä oli kyllä kaunis, pakkasta oli reilusti, mutta aurinko paistoi ihan täydeltä taivaalta. Turasin niin paljon päälle että hiki oli jo autoon mennessä, eli ei pahemmin palellus noin muuten päässyt iskemään reissun aikana. Koirille laitoin myös villapaidat, toppatakit ja huomioliivit. 

SDC13448-normal.jpgSDC13444-normal.jpg

SDC13458-normal.jpg

Laavu oli järven rannalla kuusimetsikössä. Kauniita maisemia sai ihastella.

SDC13455-normal.jpg

SDC13456-normal.jpg

SDC13457-normal.jpg

SDC13461-normal.jpgSDC13462-normal.jpg

SDC13464-normal.jpg

SDC13468-normal.jpg

SDC13471-normal.jpg

SDC13476-normal.jpg

SDC13478-normal.jpgSDC13473-normal.jpg

SDC13474-normal.jpg

Koirat hieman väsähtivät umpihangessa juoksenteluun; Helmiä sai välillä kantaa sylissä ja kotimatkalla Pipsa nukahti syliini ikkunaa vasten :0)

SDC13485-normal.jpg

Tänäänhän oli myös punnituspäivä ja viime viikosta paino oli tippunut puoli kiloa! Ihmettelen suuresti, koska tällä viikollahan en ole juuri urheilua harrastanut. Ja sen kunniaksi aionkin ilalla syödä pitkästä aikaa oikeaa suklaata tumman suklaan sijaan.. Ja ehkä vähän sipsejä.. Ai niin, olen muutamana iltana tehnyt koe-eriä kotitekoisista suola- ja chilipähkinöistä. Kerron niistä vaikka viikonlopun aikana, ovat nimittäin tosi maukkaita. Ja pähkinäthän ovat sopivissa määrin erittäin terveellistä ruokaa ja ravintorikasta naposteltavaa eli näistä sai taas yhden sipsien korvaajan :0)

Mitähän te aiotte tehdä viikonloppuna? Toivottavasti jotakin kivaa. Minä taidan käydä huomenna kirpparikierroksella, paikanpäällä yhdessä lähitienoon keikkapaikassa ja ehkä illalla katsomassa Kaija Kärkisen ja Ile Kallion keikan Joensuussa. Sunnuntaina lähden sitten taas äitin ja isin luo. 

Hauskaa viikonloppua!