Oltiin pari päivää Jarkon kanssa mökillä, voi että oli mukavaa. Meidän perheellä ei ole ollut koskaan kesämökkiä niin on aina kivaa ja jotenkin uutta olla mökkeilemässä (varsinkin sitten kun lopulta uskaltautuu käydä ulkoveskissä). Sunnuntaina laitettiin aamupäivä istutuksia pihalle tänne minun luo ja iltapäivällä ajeltiin sitten möksälle. Siivoiltiin mökki ja piha kesäkuntoon, tuli sellaiset hyvät käsitreenit otettua haravan varressa parina päivänä :0) Kamera oli mukana ja sain kivoja kuvia reissulta, mutta, koska tuo ykkösläppäri on nyt sitten pimentynyt niin en saa tällä varakoneella muokattua kuvia. Joten kuvattomuus jatkuu siihen saakka, että saan jonkin kuvanmuokkausohjelman tälle koneelle. Harmittaa kyllä ihan kympillä tuo läppärin hajoaminen, mutta se oli kyllä odotettavissa kun se on oireillut jo kauan aikaa. Pitäisi nyt vain jotenkin saada vielä tuolta vanhalta koneelta kaikki kuvat ja tiedostot ulos. Siellä kun nyt sattuu olemaan minun koko elämä; biisit, tekstit, sanoitukset, kuvat ja kaikki bändin asiat. Ja tässä vaiheessa pyydän että eräskin ystäväiseni jättää kuittaamatta ulkoisesta kovalevystä, jonka on tässä vuoden aikana kehoittanut hankkimaan aika montakin kertaa kun olen valitellut läppärin temppuiluista :0)

Kuinkas arvelette että minun dieetti kesti mökkireissun? Tosi hyvin.. Eli dieetti meni päin h*lvettiä koko reissun ajan. Ei tullut syötyä mitenkään erityisen paljon ja oltua ähkyssä koko aikaa, mutta kuitenkin ruokailut meni ihan hanurilleen ja kyllä herkuteltiin. Mökillä piti tietenkin grillata ja mässäiltiin mm. maissilla, possun fileellä, täytetyillä herkkusienillä ja tietenkin MAKKARALLA! :0) Minun piti vielä eilisiltana takassa paistella makkara yöpalaksi (tai Jarkko sen paistoi kylläkin ja hyvin paistoikin) kun niin teki makkaraa pitkästä aikaa mieli. Ja taisihan tuossa muutama namu ja suklaatakin mennä.. Tänään tultiin aamulla takaisin kaupunkiin ja aloitin (taas kerran) yrityksen pysytellä sallituissa ruuissa ja tein kaurapuuron. Mutta tuli kyllä kulutettuakin varmaan iso osa herkkukaloreista pois, kun ei kovinkaan paljoa tullut paikallaan oltua. Hiki valui haravoidessa ihan kutkulleen ja olipas kiva sitten päästä puusaunaan, liotella jalkoja järvessä ja katsella maisemia ja auringonlaskua. Ihan siinä saunalonkeronkin join molempina iltoina, hui kamala. Huppeliin en sentään mennyt, sehän olisi ollut jo maatakaatavaa :0) Oli kyllä hauska istua verannalla jäähyllä saunasta ja kuunnella luontoa. Käki kukkui, sorsat vaakkui, lokit rääkyi, sammakot kurnutti, tikka hakkasi puuta, kimalaiset surisi ja vaikka mitä. Uimaan en uskaltanut mennä, kun kuitenkin olisin sairastunut ja saanut jonkun kauhean flunssan sopivasti lauantaiksi kun on keikkapäivä.

Eilen käytiin myös soutelemassa ja uistelemassa. Minä kylläkin istuin vaan kyydissä ja yritin olla tippumatta venheestä. Saalista ei vielä tullut mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla. Minun keskittyminen tosin taisi olla kalastuksen sijaan enemmän valokuvaamisessa, kun muutaman kerran sai minun vieheitä irrotella jostakin minne niiden ei olisi pitänyt mennä. En ole pitkään aikaan kalastanut, mutta tykkään siitä kyllä paljon. Pikkutyttönä olin tosi paljon isin mukana kalassa ja mato-onkiminen on edelleen ihan parasta! :0) Tuossa uistelussa ja virvelöinnissä vähän pelottaa se, että jos se kala vaikka tarttuukin kiinni niin säikähdän sitten niin kovasti että tiputan koko vavan järveen. Koiratkin nautiskeli mökkeilystä ihan täysin siemauksin kun saivat juoksennella rauhassa vapaana. Iltaisin oli aika väsynyttä tavaraa käpertyneenä myttyrälle tyynyjen väliin.

Kohta pitäisi lähteä taas salille ja siitä sitten illaksi treeneihin. Sittenpä tulisikin taas Suomen peli, joten ajanvietto-ongelmia ei tälle päivää ole. Aamupäivästä asti olen istunut koneella tekemässä hommia ja järjestellyt taas bändin asioita hitusen eteenpäin.

Kaikenkaikkiaan on erittäin hyvä olla :0) Ihanaa päivää kaikille!