Olen edelleen varaläppärin varassa, joten kuvaton postaus on taas kertaalleen tulossa. Eikä tämä aihekaan erityistä ylpeyttä itsessäni herätä :0) Repsahduksestahan tässä on kyse, mistäs muusta.

Juuri kun pääsin maanantaina hehkuttamaan hienoa viime viikon pudotuslukemaa, niin keskiviikkoiltana tapahtui repsahdus jota on kestänyt sitten eilisiltaan asti. Tänään yritän todella kovasti siirtyä taas 1400 kalorin ohjelmaan, mutta saahan nähä kuinka heikko taas olen. Hävettää ihan kamalasti, en kestänyt suunnitelmassa kuin puolitoista viikkoa. Keskiviikkoiltana tuli syötyä pikkuisen sipsejä, eli ei niin paha, muuten päivä meni ihan hyvin. Mutta se torstai! Oivoi. Dollysta käytiin hamppariateriat ja illalla sipsejä ja vähän irtokarkkia ja pähkinöitä.. Eilen olin äitin ja Nooran kanssa taas Kuopiossa ostosreissulla, eikä siellä tietenkään voinut vastustaa seisovan pöydän ruokaa kun äiti vielä tarjosi pöperöt. Siinä tuli sitten syötyä kermaperunoita, mureketta, kalaa, salaattia ja neljä, siis NELJÄ viipaletta vaaleata leipää tuorejuustolla sekä jälkiruuaksi Spice Icen pehmis dipillä ja strösseleillä.. Illalla sitten kun aloin katsomaan peliä, niin Jarkko alkoi leipoa pitsaa! :-D Voi elämä. Sitä sitten napsin vielä yhden aikaan yöllä ennen nukkumaanmenoa.

Eilen illalla ja yöllä olikin sitten ihan k_a_m_a_l_a olo! Siis aivan hirveä sekä henkisesti että fyysisesti. Omatunto kolkutti niin kovaa ettei tosikaan ja tuntui että oksennan sekunnilla millä hyvänsä ruuat pihalle. Olin valvonut edellisen yön oikeastaan kokonaan kun en saanut taas nukuttua mitenkään päin ja aamulla nousin 6.30 ostosreissulle. Kuopion reissulta olin 18 aikoihin kotona. Eli kyllä se väsymyskin teki tepposensa ja huonoa oloa aiheutti, mutta pahimmat fiilikset tuli kyllä tuosta ruokailusta. Olin niin ähkyssä että en muuta tehnyt kuin makasin sohvalla, pitelin vatsaani ja uikutin. Ja eikun lisää ruokaa naamariin vain vaikka ähky oli, ihan sairasta?! Parin päivän aikana kyllä huomasi jo tuon puolentoista viikon vaikutukset. Eilen mietin, että se pieni nälkä jota kärvistelin, tuntui paljon paremmalta kuin tuo eilinen kamala ähky. Hyi! Voi että kun saisin nyt jostain voimaa palauttaa itseni jo tänään normaaliin suunnitelmaan. Äsken söin aamupuuron, ja yritän, korostan YRITÄN olla syömättä tänään esimerkiksi pakkasessa olevaa mansikkajäätelöä. Oi että, olen heikko ihminen kertakaikkiaan. Help me!

Tällä viikolla olen käynyt kahdesti salilla, tiistaina ja keskiviikkona. Tiistaina oli jalkapäivä ja keskiviikkona yläkroppa. Yritän tästä saada itseni sen verran liikkeelle että kävisin tänään taas tekemässä jalat ja illalla lenkillä, on jotenkin sellainen olo että kaikki suolan ja rasvan määrä on kertynyt tuhatkertaisena kroppaan, olo on kuin ilmapallolla. Hyi hitto. Miten sitä onkaan ennen voinut elää tälläistä elämää joka päivä? Ihan kamalaa. Ai mut voi jee, muistin juuri että Suomen pelihän alkaa jo klo 16. Voi jummijammi, pystynköhän jättämään sen pelin väliin. Luultavasti en.

Mutta muuten kaikki menee hyvin, ei mitään muuta valittamista :0) Keskiviikkona käytiin ajelulla Jarkon mökillä ja hänen mummonsa luona, oli mukava reissu. Torstaina käytiin kalamarkkinoilla ja sen jälkeen sitten siellä Dollyssa. Eilinen päivä meni tosiaan äitiä ja Noora kuskaillessa, itse en eilisen reissulta ostanut oikein mitään kun en varsinaisesti tarvinnut mitään.

Vaan tälläistä tänään. Ei tunnu hyvältä näitä tuntemuksia ja tunnustuksia tänne kirjoittaa (koska hävettää ihan armottomasti), mutta, eipä siinäkään mitään järkeä olisi että salaisin asioita ja esittäisin että jee jee, uusi ruokavalio ja treenaaminen on lastenleikkiä ja tuloksia vain satelee. Sitä vartenhan tästä aiheesta kirjoitan, että kerron rehellisesti projektin etenemisestä. Ihmismieli on heikko! Ainakin minun :0) Vaan nyt perperi ylös sohvalta ja tekemään jotain järkevää! Jos en muuta niin laittelen takapihaa edes, saahan siinäkin raitista ilmaa ja edes vähän liikuntaa kun heiluu haravan kanssa. Muu pesue kun nukkuu päiväunia.

Soooon moro!