Vapaapäivä, vapaapäivä! Ihanuutta. Pikkuisen kyllä kieltämättä väsyttää, 13 päivää meni putkeen ilman vapaata. Mutta kaikki on sen arvoista :0) Eilinen oli hauska reissu, keikkapaikka oli aivan Venäjän rajan vieressä oikein idyllisessä maalaismaisemassa. Tapahtuma oli Värtsilän Kesäteatterilla. Teatteri oli rakennettu vanhan ison navetan ylisille.

IMG_0011-normal.jpgIMG_0012-normal.jpgIMG_0005-normal.jpgIMG_0007-normal.jpgIMG_0004-normal.jpg

Oli muuten suurin lava tähän mennessä. Oikeasti iso lava ja sai liikkua ihan miten halusi vielä kun oli langattomat mikkisysteemit käytössä. Kiva kokemus. Pikkuisen meinasi kyllä keikan jälkeen olla nuutunut olo, en muistanut syödä ennen lähtöä ja aamunpalan voimilla meinasi voimat loppua kesken kaiken. Ruoka oli kyllä tarjolla, mutta harmikseni se ei ollut vähälaktoosista joten en pystynyt sitä syömään. Oli mulla matkaeväs mukana, Jarkko laittoi mukaan viinerin :-D

IMG_0008-normal.jpg

Hyvä mieli jäi kaikin puolin. Ja tuli jotenkin niin hyvä mieli, kun keikan jälkeen kuulin että eräs neitokainen oli ajanut 10km polkupyörällä päästäkseen katsomaan meitä. Harmi että aikataulujen tiedotuksessa oli ilmeisesti ollut jotain hämminkiä (tapahtuma alkoi jo alkuillasta) ja hän ehti paikalle vasta kun meidän osuus oli jo loppusuoralla. Mutta kuka sitten oletkin, olet aivan ihana ja piristit kaikkien meidän mieltä aivan mahdottomasti! <3 Kaunis ajatus ja kaunis teko.

IMG_0013-normal.jpgIMG_0010-normal.jpg

Nyt täytyy kyllä myöntää että on kuuppa jumissa. Päässä ei liiku mitään ja kello pyörii jo iltapäivän puolelle. No, jospa tästä vielä jotain saisi tälle päivää aikaseksi ja voisin aloittaa vaikka sillä että keitän aamupuuron.

Rauhallista sunnuntaita kaikille ja vielä kerran iso kaunis kiitos eilisen tapahtuman järjestäjille! :0) Nyt on hyvä mieli pitää pari viikonloppua huilia. Kuun lopussa soitellaan Paksuniemen Satamakahvilan kauden päättäjäisissä Rääkkylässä. Jos ette kesän aikana vielä ole siellä käyneet, niin hoputihop paikalle viimeistään LA 28.9!