Jee! Aurinko on paistanut pitkästä aikaa koko päivän, ihanaa :0) Kamala tuuli tosin on edelleen riesana mutta parempi sekin kuin jatkuva vesisade. Loppuviikko on sujunut suht liikunnallisissa merkeissä. Eilen käytiin koirien kanssa reippailemassa pitkä lenkki. Testasin samalla ensimmäistä kertaa uusia ihan huippusuloisia pinkkejä lenkkareita! Olivat kyllä hyvät jalassa ja maksoivat tarjouksessa hurjat 20 euroa.. Olen muutaman kerran ostanut tuhottoman kalliita lenkkareita urheiluliikkeistä ja ne on kyllä olleet huonoimpia lenkkareita ever. En tiedä miksi, mutta niissä on liikaa hienouksia minun jaloille ja jalat kipeytyvät tosi pahasti. Varsin hyvin toimii tälläiset halpikset minun koiville, varsinkin kun kulutusvauhti on aika suurta. Pari kertaa vuoteen joudun kuitenkin ostamaan uudet lenkkarit, enkä niistä kyllä rupea useita satoja per kerta maksamaan. Nämä yksilöt ostin kyllä ihan täysin värin ja ulkonäön takia :0)

IMG_0003-normal.jpgIMG_0004-normal.jpgIMG_0010-normal.jpgIMG_0008-normal.jpg

Ihania kevään ja kesän merkkejä alkaa jo ilmaantua! 

Eilen oli myös tankkauspäivä. Eli olisin saanut syödä normaalin 1400 kalorin ruokasuunnitelman lisäksi vielä 1100 kaloria. Mutta kuinkas sitten kävikään? Minulla ei ollutkaan oikein nälkä koko päivänä. Päivän aloitin normaalisti mustikka-raejuusto-kaurapuurolla ja lounaaksi söin pirtelön.

IMG_0015-normal.jpg

Illalla söin sitten kanaa ja puolikkaan pussin poppareita sekä yöpalaksi kaksi ruisleipää salaatila ja paistetulla kananmunalla. Siinäpä se suuresti odotettu tankkauspäivä sitten oli, kyllä harmittaa kun ei nälättänyt! Tänään on sitten nälättänyt eilisenkin edestä. Ystäväni sanoikin minulle tänään puhelimessa että taitaa tuo nälkä olla enemmän psyykkistä, kun silloin nälättää kun ei saa syödä ja toisinpäin. Ei kai :0) 

Tänään kävin taas salilla ja tein yläkroppatreenin johon lisäsin jälleen vatsat ja selät. Tarkoituksena oli että oltaisiin käyty vielä nyt illalla lenkillä, mutta veti kyllä tuo salilla käynti aika veteläksi, eikä täällä muutkaan tunnu lenkille lähtöä suuresti himoitsevan kun koko pesue nukkuu päikkäreitä :0)

IMG_0016-normal.jpg

Koirat keksi taas uuden asennon nukkua yhdessä :0) Olivat viltinkin myltänneet väliinsä. Hassut otukset. 

IMG_0034-normal.jpg

Tunnin päästä alkaa Suomen pelit! JEE! Tosin en ihan samalla intensiteetillä seuraa kuin aiempina vuosina, jotenkin tuntuu ettei tänä(kään) vuonna tarvitse suuria sijoituksia odotella. Mutta toivottavasti olen vain kyyninen ja väärässä, eihän sitä koskaan tiedä mitenkä iloisesti ne pojat yllättää! Katson lätkää vähän turhan tosissani niin yritän tällä kertaa olla vähän ihmismäisemmin. Jokusen kerran on ihan itkukin häviöitä katsellessa tullut, joten ehkä turhan vakavasti otan tämänkin asian. Kohta on myös välipalan aika, eli rahkaa, mehukeittoa ja siemeniä ääntä kohti. Päivälliseksi söin sörsseliä johon laitoin paistijauhelihaa, kasviksia ja riisiä. Ei ollut kauhean hyvää mutta kyllä se onneksi suurimman nälän vei pois. Illalla on sitten vielä sallittua syödä yksi ruisleipä ja 150g kasviksia. 

Huomenna käyn sitten äitin ja isin luona kylättelemässä ja vaihtamassa renkaat autoon. Ehkä matkalla käväisen vielä viikon viimeisen kerran salilla. Sunnuntaina olisi sitten ristiäiset jonne menen laulamaan. Kävin eilen kanttorin kanssa treenaamassa sunnuntain biisiä ja voi että oli mahtava kokemus! Kirkossa oli "aika" hyvä akustiikka ja tuli jokseenkin mahtipontinen fiilis. Ei paljon äänentoistoa tarvitse. En ole ennen flyygelin säestyksellä esiintynytkään, joten odotan sunnuntaita kovasti. 

Ainiin muuten, yksi juttu meinasi unohtua! Otin eilen aamulla nyt sen "lähtöpainon".. Hyi mikä lukema! Jos oikein itseäni kiusaan niin pudotettavaa olisi vielä 5.8kg. Mutta taidan ainakin tällä hetkellä tyytyä tavoittelemaan 3.8 kiloa. Saahan nähdä miten käy.

Hauskaa viikonloppua!! :0)