Olen Marskulta saanut aiemminkin muutamia haasteita, mutta yllättäen en ole koskaan muistanut niihin vastata. Nyt kuitenkin olen sopivasti tässä sohvalla köllällään koirien kanssa lenkin jälkeen. Käytiin puolentoista tunnin reipas kävelylenkki, kilometrejä taittui 8.9 km ja kaloreita kului vajaa 500 kcal. Tänään olisi oikeasti ollut salipäivä, mutta koska kävin salilla eilen (ajatelkaa, sunnuntaina!) ja vatsalihakset huutaa neljän viime viikon treenauksen jälkeen pitkästä aikaa hieman hoosiannaa, niin päätin salin ja lenkin sijaan tehdä pelkästään pitkän lenkin, jonka päällimmäisenä tarkoituksena oli tämän järkyttävän turvotuksen poistaminen. Paita ainakin valui suihkuun mennessä hikeä siihen malliin, että hyvin liikahti kuonat liikkeelle :0)

Mutta siihen haasteeseen. Kyseessä on tälläinen Pullakahvi -haaste, eli tässä kysellään asioita joita voisi vaikka keskustella jonkun ystävän kanssa kahvitellessa.

1. Mikä on sisustustyylisi?

Jaa-a :-D Aika hankala kysymys kaikenkaikkiaan. Kuten jokainen blogia pitempään seurannut tietää, rakastan vanhoja ja tavaroita ja huonekaluja. Lisäksi käytän paljon kirkkaita värejä ja kuoseja sisustuksessa. Kerran sain Jarkolta kommentin retrohenkisestä hupparista, että "tuo siun huppari näyttää ihan mummolan verhoilta". :-D Tuo kommentti tiivistää aika pitkälti myös sisustustyylini, eli kotonani näyttää suurimmalti osalti mummolalta. Retroa ja värejä. Tykkään myös itse tuunata ja kunnostella (olemattomien) taitojeni mukaan huonekaluja.

IMG_0018-normal.jpgIMG_0035-normal.jpgIMG_0012-normal.jpg

IMG_0019-normal.jpg

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?

Ehdottomasti keittiöön. Keittiöön on niin helppo löytää vanhoja astioita, purkkeja, purnukoita ja vaikka mitä rompetta kuten edellisistä kuvistakin näkyy. Seuraavaksi haluaisin sohvan. Tällä hetkellä käytössä on vanhempieni vanha sohva, jonka väristä (beige) en tykkää laisinkaan. Myös tiskikone olisi hankintalistalla.

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?

Tällä hetkellä käytän rahaa ilman huonoa omaatuntoa ensisijaisesti koirien ja toisella sijalla omaan terveyteeni ja hyvinvointiini. Koirat ovat etusijalla elämässäni ja teen kaikkeni heidän terveytensä eteen. Olen aina sanonut kaikkien elukoitteni kohdalla, että syön vaikka mieluummin itse joka päivä pelkkää kaurapuuroa kuin annan eläimieni olla ilman hoitoa silloin kun ne sitä tarvitsevat. Oman terveyteni ylläpitoon kuuluu joskus kalliimmat terveelliset ruuat (silloin kuin ei ole repsahduskausia) sekä tuleva personal trainer. Äiti lohkaisi viime viikolla hyvin rahankäytöstä harrastuksiin, kun ihmettelin miten yllättävän kalliita matonkuteet olivat: "Kaikkia harrastuksia kun ei voi rahassa mitata". Näin se on.

pahvit%20laatikossa-normal.jpgkirppu-normal.jpgSDC13096-normal.jpgSDC13052-normal.jpg

4. Mihin käytät paljon rahaa?

Yllämainittuihin juttuihin. En oikein keksi muuta, koska ostan suurimman osan huonekaluista, vaatteista yms. käytettynä kirppareilta. On myös asioita joihin en käytä paljoa rahaa ja yksi niistä ainakin on baarit ja alkoholi. Viime vuonna taisin käydä baarissa muuten kuin keikkahommien merkeissä kaksi tai kolme kertaa ja niistäkin yksi kerta oli pelkästään terassilla käynti. Itse asiassa olen miettinyt, josko olisin koko tämän vuoden juomatta pisaraakaan alkoholia. Ei vaan ole minun juttuni enää tässä iässä, mutta katsotaan nyt. Onhan sitä pari lasia viiniä joskus ihan mukavaa nautiskella hyvän ruuan kanssa varsinkin :0)

baarissa-normal.jpg

(Tässä kuvassa olen baarissa ystäväni kanssa viime vuonna)

5. Mikä olisi mielestäni huonoin onni?

Erikoinen tuo kysymyksenasettelu. Mutta huonoin onni olisi ehdottomasti jonkun läheisen ihmisen tai koirien kuolema, jokin läheisen tai itseni saama kuolemaan johtava sairaus, se, ettei enää koskaan elämässään saisi kokea olevansa rakastettu tai se, että jäisi elämässä aivan yksin. Monesta muusta kyllä selviää, mutta nuo ovat itselleni niitä suuria pelkoja.

6. Mistä onnesta unelmoit?

Edelleenkin kummallinen muotoilu kysymyksessä :-D Mutta unelmoin toki, ettei edellisen kohdan asiat koskaan toteudu, joskin se on osin mahdotonta. Lisäksi unelmoin tietenkin että pääsisimme eteenpäin musiikin osalta ja voisin tehdä musiikkia jonakin päivänä leipätyökseni. Tottakai unelmoin myös ihan arkisemmista asioista, kuten vanhasta talosta jota kunnostella ja jonka pihalle saan rakennettua lammen kilpikonnille. Unelmoin myös siitä että Helmi ja Pipsa olisivatkin oikeasti supersankareita ja eläisivät ikuisesti.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?

Olen kyllä sen verran perfektionisti ja täydellisyyden tavoittelija, että noita asioita on aika paljon. Pyrin tekemään hommani mahdollisimman hyvin riippumatta siitä mikä homma on kyseessä oma jaksaminen huomioiden. Mutta en osaa sanoa missä olisin ehdottomasti tunnollisin. Pyykkiä voisin kyllä pestä useammin! :-D Ja kirjoittaa blogia säännöllisemmin.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?

Myöhästelemisen. Myöhästeleminen tosin on erittäin raivostuttavaa erityisesti silloin, jos ei ilmoita myöhästyvänsä! Mutta esimerkiksi valehteluun verrattuna hyvinkin pieni paha elämässä.

SDC12969-normal.jpg

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?

Miehet varmaan vastaisivat tähän kysymykseen että tissit?! Mitähän tähän itse sanoisi. Jokaisessa ihmisessä on varmasti jotain hyvää ja hyviä ominaisuuksia. On varmasti sellaisiakin naisia jotka tätä ominaisuutta eivät omista, mutta sanoisin oman lähipiirini perusteella että huolehtivaisuus. Vaikkakin se ainakin itselläni kuulemma menee joskus "hieman" överiksi.. :-D Esimerkiksi jos Jarkolla vaikka loppuu akku puhelimesta, enkä saa häntä pariin tuntiin kiinni silloin kun jotain asiaa olisi, niin olen jo soittamassa sairaaloihin ja seuraan Tilannehuoneen hälytyslistaa itku silmässä.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?

Vielä vaikeampi kysymys kuin edellinen. En nyt tässä kysymyksessä osaa ajatella miehiä yleisesti vaan mietin tietenkin omaa siippaani ja sanoisin tähän, että kyky näyttää ja kertoa tunteensa. Joinakin päivinä saan niin monta kertaa kuulla kommentin "kulta mie rakastan sinnuu ihan hirveesti" että joskus se ihan naurattaa. Mutta aina se tuntuu yhtä hyvältä. Hän on myös aivan päätäpahkaa aidosti rakastunut ja kiintynyt Helmiin ja Pipsaan ja paijaa heitäkin ihan hirmuisesti. Ja saa minut nauramaan. Pusipusi <3 Valuuko teidänkin näytöistä tällä hetkellä siirappia? Tässä vielä hieman lisää sokeria:

gifsbyoriza-minarakastansinua-normal.jpg

Mutta semmoista tänään! Huomenna on lepopäivä, koska keskiviikkona on se ällöttävä kehonkoostumusmittaus. Tein muuten siitä lauantaisesta mereneläväsalaatista eilen lämpimän ruuan, pistin koko helahoidon vain pannulle ja perään hieman chilikastiketta. Toimi yllättävän hyvin niinkin! Täytyykin mennä tuhoamaan loput salaatista samalla suunnitelmalla.

Huomenna saadaan töissä taas korva-akupunktiota. Jee jee!