.. Nenna!

Voittaja on saanut asiasta tiedon ja palkinnot lähtevät matkaan piakkoin! Suurensuuret onnittelut voittajalle ja kiitosta vaan kaikille osallistuneille! :0) Katsotaan uutta arvontaa ja jotain kivaa palkintoa sitten vaikka keväämmällä joten pysykäähän tutkalla.

En muuten tehnyt yhtään uuden vuoden lupausta. En mitään muuta kuin sen, että aion päästä tästä juhlahanurista eroon, koska eilen en meinannut mahtua farkkuihin jotka sujuvasti oli vielä marraskuussa töissä päällä vyön kera. Siitä syystä eilen alkoikin taas "treenidieetti". Lenkillä olen yrittänyt käydä tiputtamassa hieman nesteitä ja ensi viikolla sitten taas salille kun työt alkaa. Nyt en ilkeä sinne mennä kun naamakin on kuin ilmapallo, enkä kyllä sen puoleen varmaan mahtuisi salivaatteisiinkaan enää. Hyi! Ja voitte uskoa että olen kiukkuinen jo näin toisen päivän jälkeen! Kiukkuinen itselleni, että olen päästänyt elämäntavat repsahtamaan parin viimeisen kuukauden aikana ja kiukkuinen tästä samperin niukkakalorisesta dieetistä jota täytyy kitkuttaa aina kolme päivää putkeen ennen tankkauspäivää. Kuten olette huomanneet, niin viime ajat on menneet bloginkin puolella aika ruokapainoitteisesti ja kilojen kerääminenhän on huomattavasti mukavampaa touhua kun niiden karistaminen. V*tuttaa jo valmiiksi ihan suunnattomasti näin suomeksi sanottuna! :-D

Tällä linjallahan sitä on menty jo pitkän aikaa, eli tässä uuden vuoden pöperöt: itse tehtyjä hamppareita, uuniperunoita, pekonilla höystettyjä kanansiipiä sekä uunivalkosipuli :-D Maitokin oli kevyttä eikä rasvatonta. Mutta siis niin hyvää että näitä kuvia katsoessa maha oikeasti huutaa!

IMG_6969-normal.jpgIMG_6963-normal.jpg

Tänään olin muuten monta tuntia mukana etsimässä pientä 4kk ikäistä koiranpentua täältä lähistöltä. Hän oli karannut säikähtäessään raketteja tiistaina eli ollut kadoksissa jo monta monta päivää! :( Näin facebookissa katoamisilmoituksen ja päätin lähteä etsintäryhmään mukaan. Laihat oli tulokset. Nenäkoirat olivat paikalla ja jopa meediot olivat tarjonneet apuaan etsintöihin. Mutta ei mitään. Turhaan kolusimme metsiä, pihoja ja teidenvarsia. Paha mieli on asiasta mutta saipahan edes jotain hyvää aikaiseksi kun meni avuksi etsimään. Mukava oli myös huomata kuinka tuntemattomat ihmiset auttavat toisiaan ihan pyyteettömästi. Ehkä kaikki hyvä tästä maailmasta ei vielä ole kadonnut! Ja koiraihmisiä tälläiset asiat yleensä kovin yhdistää ja kiinnostaa.

Rainerkin vaihtoi männä päivänä kuorensa. TAAS! Kohta se on oikeasti hummerin kokoinen :0) Nam. Rainer on myös kunnostautunut salaattimestarina ja tuhonnut akvaariosta melkein kaikki kasvit! :-D

Nyt menen laittamaan iltapalaksi rahkaa ja mehukeittoa sekä itkemään nälkääni katkerasti peiton alle! Moro!