Voi jestas kuinka pitkä aika on mennyt taas postausten välillä. Kevät ja alkukesä on mennyt semmoista haipakkaa että blogin kirjoittaminen on jäänyt entistäkin huonommalle tolallle. Mutta nyt, minulla alkoi kesäloma virallisesti eilen ja nyt on taas aikaa kirjoitella postauksiakin.

Loppukevät ja alkukesä on ollut aika työntäyteinen ja omat harrastukset ja bändijutut siinä sivussa ovat vieneet mehut aika tehokkaasti. Mutta tosiaan eilen oli ensimmäinen virallinen lomapäivä ja tätä herkkua kestääkin nyt sen neljä viikkoa! Ai että olen onnellinen, tätä lomaa on odotettu kuin kuuta nousevaa :0) Perjantaina lähdettiin heti työpäivän jälkeen mökille ja olimme koirien kanssa mökkeilemässä sunnuntaihin saakka. Kävimme kalassa ja minäkin sain jopa muutaman pienen hauen ja pikkurillin kokoisia ahvenia virvelillä. Ötökkää, itikkaa ja paarmaa oli niin paljon kuin olisi jaksanut elävältä ottaa, se ötököiden määrä oli jotain ihan infernaalista. Ihana tämä Suomen kesä: sisällä pitää pitää lämpöjä päällä ja villasukkia jalassa ja ulos erehtyessä ötökät kuppaa hengiltä. No mutta kuitenkin kiva mökkireissu oli ja oli mukava päästä pienellä reissulle heti loman alkuun. Eilen kävimme äiskän ja Nooran kanssa taasen Kuopion Matkuksessa ostoksilla. Huomenna lähdemme iltapäivällä kohti Helsinkiä ja torstai-iltana nousemme koneeseen ja hurautamme Budapestiin. Tätä reissua on kyllä tullut odotettua todella kiihkeästi, en ole pariin vuoteen ulkomailla käynytkään. Budapestissa olen käynyt aiemminkin, mutta jostain syystä en kamalasti muista sieltä mitään joten tuntuu että on lähdössä seikkailemaan ihan uuteen paikkaan :0) Mukava pikku jännitys jo vatsanpohjassa kutittelee.

Palaan blogin pariin paremmin reissun jälkeen eli ensi viikon loppupuolella. Hyvää kesää jokaiselle lukijalle ja kiitos siitä, että vaikka olen niin huonosti viime aikoina kirjoitellut te olette jaksaneet käydä täällä ahkerasti kurkkimassa uusia postauksia. Muutamia uusia terveysreseptejäkin olisi vielä jakamatta. Ja ainiin! Lomareissun jälkeen aloitan puolen vuoden kuntokuurin pt:n ohjauksessa, mutta siitäkin paremmalla aikaa enemmän. Mutta joka tapauksessa paljon on tulossa asiaa, kunhan vain ehdin kirjoittaa ja siirrellä kuvia kamerasta koneelle.

Nyt pakkaamaan ja odottelemaan huomista! :0) Heissan!