Noniin. Jeeeee!! 

On aika laittaa se muutaman kerran mainittu kilpailu aluilleen! :0) Mutta kuten aiemmin sanoin, kilpailuun osallistuminen vaatii teiltäkin pientä vaivaa. Blogilla on nyt kohta 400 yksittäistä lukijaa/kävijää, joka on ihan älytön määrä minun mielestäni. Oletan, että koska jaksatte täällä aktiivisesti pyöriä niin ainakin jollakin tasolla pidätte näistä kirjoituksista ja/tai meidän musiikista ja tykkäätte seurata taivaltamme eteenpäin. Siispä ajatuksessa on seuraavaa:

Kun bändin sivut saavuttavat facebookissa 300 tykkääjää, kilpailu käynnistyy. Tällä hetkellä tuosta lukemasta uupuu 52 tykkäystä. En tiedä kauanko tuon määrän saavuttamiseen menee, voi olla että vaikka vuositolkulla, mutta menköön! :0) Kunhan 300 sivujen seuraajaa on täynnä, käynnistyy varsinainen kipailu täällä blogin puolella. Blogin puolella sen takia, koska kaikilla ei ole profiilia facessa eivätkä sitä sinne halua perustaa, joten haluan pitää pelin reiluna myös niitä kohtaan, jotka eivät tuonne sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan ole haksahtaneet.

Sitten niistä palkinnoista, jotka on ihan mahtavat ja arvoltaan noin 70 euroa! Sponsorimme Minjarlife haluaa lahjoittaa kilpailupalkinnoksi 55 euron arvoisen rannekorun! Kuvassa oleva koru on naisten mallia, mutta palkinto on mahdollista vaihtaa myös haluamaansa saman arvoiseen miesten koruun tai johonkin muuhun koruun, jos juuri kyseinen rannekoru ei syystä tahi toisesta miellytä. 

korukilpailuun-normal.jpg

Eikä tässä vielä kaikki! Palkinto tulee sisältämään myös blogissa käsittelemiäni luontaistuotteita, eli palkintokassiin sujahtaa myös ainakin nämä tuotteet:

SDC12751-normal.jpg

SDC13710-normal.jpg

Elikäs raakakaakaota, ruususuolaa sekä Himalajan suolasaippuaa. Eikös kuulostakin aika kivalta? Ja muuta ei tarvitse tehdä kuin antaa minulle hymyn ja ilon aihetta ja tykästellä sivuista! Te ette sitä varmaan uskokaan kuinka paljon minulle tälläiset pienet asiat kuten peukutukset merkitsevät matkalla kohti unelmia. Sitten tosiaan kunhan joskus tuo määrä täyttyy, niin kaikkien blogin lukijoiden on mahdollista osallistua kilpailuun. Korupalkinto on mahdollista postittaa myös ulkomaille, luonteistuotteet postitetaan Suomen rajojen sisäpuolelle. Mutta lisäohjeita tulee sitten kunhan kilpailu käynnistyy.

Kilpailun käynnistymistä voit edistää vinkkaamalla blogista kavereillesi, tahi jos et suurta myötähäpeää koe biisejämme kuunnellessa niin vaikka jakamalla niitä sosiaalisessa mediassa tai missä hyvänsä ja suosittelemalla bändiä myös kavereillesi. Suosittelen myös jäämään kilpailun jälkeenkin seuraamaan face-sivujamme koska näitä kilpailuja ja arvontoja on takuuvarmasti tulossa jatkossakin lisää.

Eipä tänään muuta, vähän jännittää mutta saas nähdä meneekö viikko, kuukausi vai vuosi kilpailun alkamiseen. Eli eikun tykästelemään TÄÄLTÄ <3 

Ainiin. Enää viisi viikkoa h-hetkeen ja ekaan keikkaan uudella porukalla. Sekin jännittää! Iltapäivällä siis treeneihin! :0) Hauskaa päivää!