SDC13081-normal.jpgSDC13084-normal.jpgSDC13127-normal.jpg

Äitin ja iskän kisuliini on kadoksissa :( Toivottavasti ei ole joutunut ketun tai Ilveksen suuhun. Muistan kyllä että entinen kisummekin teki aikoinaan piiiiitkiä reissuja, mutta Tassu ei ole tainnut katoamistemppuja aiemmin kauheasti tehdä. Monta kertaa muistan, että talvipakkasella etsin entistä kissaamme naapureiden navetoista ja vaikka sun mistä. No, toivottavasti hän löytyy. Laitoin facebookkiinkin muutaman katoamisilmoituksen, josko joku olisi jotain nähnyt. Ja jos on, niin toivottavasti elävänä eikä auton alle jääneenä. Lapsuudenkotini siis maalla peltojen keskellä ja kissat on aina olleet meillä irti. Mutta talon edessä kulkee tie ja en tiedä osaako Tassu vielä varoa tietä samalla tavalla kun vaikka entinen kissamme.

Viikonlopun keikkareissu meni tosi hyvin. Kirjoittelen siitä tuonnempana tarkemmin, jos saisin vielä keikasta muutaman julkaisukelpoisen kuvankin Enkelin äidiltä :0) Mutta oli todella kiva ilta itkuineen ja nauruineen ja Kerimäki kyllä yllätti erittäin positiivisesti. Yksi ehdottomasti parhaista keikoista tänä vuonna, jos noita nyt mihinkään järjestykseen voi laittaa. Kotimatka vain oli aivan karmea, sumua oli niin paljon ettei eteensä meinannut nähdä. Kotona olin hieman ennen puolta viittä aamulla. Tänään kävin töiden jälkeen salilla, Pipsan kanssa lenkillä, puhdistin akvaarion ja tein potilaalle iltahoitotoimet. Täällä hän vain potkupuvussaan köllöttelee. Mutta ihme ryökäle, on oppinut riisumaan toisen potkupuvun pois. Sen, missä näyttää ihan haalistuneelta ampiaiselta. Meidän basisti sanoi nähtyään kuvan raidallisesta potkuvusta, että jos potkupuku olisi puna-valkoraidallinen, Helmi näyttäisi ihan Marianne-karkilta! :-D

Tein äsken iltapalaksi (tai itse asiassa lounaaksi, ruokailu on unohtunut tänään..) tonnikalasalaattia, mutta jostain ihmeen syystä siitä tuli ihan karmean makuista! En tiedä kuinka se on mahdollista. Lähden siis tekemään jotain muuta iltapalaa..

Heipat!