Noniin tänään nyt uskallan viimein kertoa sen hyvän uutisen, jonka sain tuossa heinäkuun alkupuolella! Löysin erään oman alan työpaikan, johon tulin valituksi ja työ alkoi tänään! Sain vakituisen homman ja toimin tästä päivästä eteenpäin erään kristillisten arvojen pohjalta toimivan yhdistyksen päihteettömän päivätoiminnan toiminnanohjaajana/toiminnanjohtajana. Kuulostipa hankalalta :0) Olen tosi tyytyväinen ja toivon kovasti että kaikki menee hyvin. Teen työtä arkipäivisin 8-13 tai 8-14 ja sittenpä iltapäivät ja viikonloput on pyhitetty musiikille. Hih, kiva kiva. Ja kaiken kukkuraksi myöskään liikuntaharrastukset ei kärsi, vaan jaksan toivottavasti harrastaa kovasti niitäkin.

Tänään oli siis tosiaan ensimmäinen työpäivä, tiistain ja keskiviikon tein alustavia töitä kotoa käsin. Päivä meni hyvin ja huomenna perehdytys jatkuu. Töiden jälkeen ajelin kaupunkiin, kävin tekemässä 1h 5min kestäneen yläkroppatreenin salilla, menin Mikon kanssa syömään salaatit, ajoin kotiin ja lähdin koirien kanssa tunnin kävelylenkille. Lenkin jälkeen vielä siivosin reippaan tunteroisen, onpahan huomenna kiva aloittaa viikonloppu :0) Virtaa on tänään ollut jostain kumman syystä ihan älyttömästi, vaikka unet jäi aika lyhyeksi taas viime yönä. Menin hieman ennen 23.30 nukkumaan ja heräsin 4.30 :-D Köllöttelin kyllä ja tuijottelin kelloa aina seitsemään asti. Tänä iltana luulisi nukuttavan, tai sitten ei.

Alkuviikosta en olekaan liikkunut yhtään ennen tätä päivää. Tiistain ja keskiviikon oli TAAS se ällöttävä olo, kun joka paikkaan koski ja oksetti. En tiedä mistä se aina tulee. Vissiin jännitti jonkin verran tuo työn aloittaminen. Maanantaina olin vanhempieni luona, kun siskoni oli muksujen kanssa käymässä. Olipahan lapsosilla taas virtaa! Käytiin mm. koirien kanssa lenkillä, ajeltiin kummitytön kanssa pyörällä ja käytiin keräämässä vattuja. Leikittiin kummitytön kanssa myös kauneushoitolaa ja lakkasin ja koristelin timanteilla tyttelin kynnet. Leikittiin kauneushoitolaa myös siskon kanssa. Ihan nätit tuli, mutta pitkään niihin meni! 3 tuntia niitä näpersin ja sohersin kun välillä meinasi olla hieman suorituspaineita.

1-normal.jpgIMG_0021-normal.jpg

Loistava valotus kuvissa.. Lakka näyttää ihan muhkuraiselta. Ja värikin vääristyy, väri on siis oikeasti mattapintainen pinkki. Muuta koristelua ei sitten laitettukaan kuin peukaloihin ja nimettömiin hopeat timantit. Yksinkertaiset mutta räväkät :0) Seuraavana kynsiuhrivuorossa on ilmeisesti sitten tätini.

Sain eilen eräältä lukijalta postaustoiveen, joka koskee liikuntaa ja treenaamista. Kysymys siis kuului että voinko tehdä postauksen, jossa kertoisin suunta-antavaa ruokavaliota ja liikuntasuunnitelmaa siihen, kuinka saada se kuuluisa kuuspäksi massuun. Lupasin tehdä parhaani asian selvittämiseksi ja voisin viimeistään ensi viikolla tehdä postauksen jossa kerron vaikka tästä omasta dieetistäni (jota en kyllä näköjään edes noudata! :-D) ja salitreenauksesta. Sen verran tiedän, että rasvan polttaminen paikallisesti ei ole mahdollista ja sixpack ei kehity tekemällä pelkkiä vatsalihaksia, vaan vaatii monipuolista treeniä koko keholle. Sixpackin erottuminen vaatii myös aika alhaisen rasvaprosentin sekä ohuen rasvakerroksen vatsan alueelle, koska se läskihän se on mikä ne lihakset sieltä alta peittää. Muuta en sixpackin hankkimisesta sitten tiedäkään enkä sellaisen olemassaoloa ole itselläni havainnut kuin joskus nuorena :-D Kaksi vuotta sitten ennenkuin aloitin kuntoremontin ja laihduttamisen niin kummityttöni (tuolloin 4v.) kysyi, että täti missä sun napakoru on kun istuimme laiturilla uimaan menossa. Kertonee ainakin senhetkisestä vatsalihasten kunnosta paljon. Mutta siinäpä tavoitetta! Tulevana maanantainahan minulla onkin se saliohjelman päivitys töiden jälkeen. Ehkäpä siellä voisin kysellä tarkempia tietoja tuohon vatsalihasten kehittämisasiaankin.

SDC13096-normal.jpgSDC13098-normal.jpg

Loppuillan tunnelmat kiteytyykin hyvin tähän kuvaan:

IMG_0002-normal.jpg

Sweet dreams!