Hauskaa vappua itse kullekin! Täällä on vietelty vappua varsin rauhallisissa ja levollisissa merkeissä.

IMG_0003-normal.jpg

Eilen menin lounaspirtelön jälkeen salille ja tein 1h 10 minuutin alakroppatreenin. Kyllä teki hyvää! Nyt sain katsottua tämänhetkiset maksimipainot myös alakropalle ja kyllä sai irvistellä jonkunkin kerran. Mukavasti oli jalat hapoilla salin päätteeksi. Salin jälkeen tultiin Jarkon kanssa tänne minun luo ja vietettiin varsin rauhallinen vappu ihan kotosalla. MInä herkuttelin ihanalla paistijauheliha-paprika-kesäkurpitsa-sipulimössöllä jossa oli lisukkeena vähän tummaa pastaa. Jokseenkin otti päähän kuunnella muiden herkutteluista kun grillit tuntui olevan kuumana itsellä jos toisella :0) Mutta ei auta! Eilen en lipsunut oikeastaan ollenkaan, ainoastaan yöllä napostelin yhden porkkanan ja pikkuisen viinirypäleitä, mutta niistä ei onneksi varmaan paljoa lisäkaloreita tullut. Tai onhan se lipsuminen tietenkin sekin. Mutta nälkä on oikeasti ollut tosi kova ja se harmittaa. 

Jarkko lähti aamulla kavereidensa kanssa jonnekin mökille paljuilemaan, minä en viitsinyt lähteä mukaan kun koirille olisi tullut pitkä päivä olla yksin. Sen sijaan siivoilin vähän kotosalla ja sitten lähdin Mikon ja Niinan kanssa käväisemään kaupungilla. Mentiin Ilosaareen, jossa oli perinteisiä vappurientoja ja bändejä soittamassa. Siitä sitten käveltiin kaupunkiin ja käytiin Dollyssa. Söin ison katkarapusalaatin. Ison siksi koska jätin lounaspirtelön välistä ja arvelin yhdistää lounaan ja päivällisen. Oli hyvää, nam nam! :0) Muutamia kuvia nappailin kaupunkireissulta:

IMG_0012-normal.jpg

IMG_0020-normal.jpg

Aika kolea sää oli taas vaihteeksi. Pikkuisen aurinko aina silloin tällöin pilkahteli, mutta enimmäkseen on ollut pilvistä ja sateista.

IMG_0015-normal.jpg

IMG_0016-normal.jpg

IMG_0013-normal.jpg

IMG_0014-normal.jpg

IMG_0018-normal.jpg

Muutamia kuvia saatiin viikonlopun keikalta. Kiitos kuvista Maijalle. Mut voi vitsi, kylläpä on tosiaan vähän reisiin minulla hurahtanut nyt nuo parin viikon ruokailut, hyi hyi! :-D Ihan hävettää. No mutta näistä saa taas hyvää motivaatio kampeutua huomenna salille. 

WP_20130427_006-normal.jpgWP_20130427_005-normal.jpgWP_20130427_009-normal.jpg

Tänään saan syödä vielä rahkavälipalan ja ruisleivän kasviksilla iltapalaksi. Huomenna olisi sitten tankkauspäivä, eli normaalin ruuan lisäksi saan syödä 1100 kaloria ylimääräistä ja ne kalorit pitäisi mieluusti saada hiilareista. Huomenaamulla käyn myös vaakalla ja otan vihdoin sen aloituspainon mikä olisi pitänyt uskaltaa ottaa jo maanantaina, mutta pokka ei riittänyt siihen. Vaaka tulee nimittäin näyttämään ihan hirveitä lukemia, niin ajattelin että ehkä huomiseen mennessä pahimmat nestepöhöt olisivat kadonneet. Laitan vielä saunan nyt päälle niin jos se saunominenkin vähän auttaisi! :0)

Huomenna olisi taas treenit poikien kanssa sekä aiemmin päivällä treenit kanttorin kanssa sunnuntain ristiäisiä varten. Moikkamoiiii ja mukavaa viikon jatkoa!