Hei vaan ja sateista sunnuntaita! Täällä tulee pitkästä aikaa lunta ja äskeinen aamulenkki tuntui kyllä raskaalta kun tiellä oli lunta jonkin verran. Toisaalta toivon että nämä jo olemassaolevatkin lumet sulaisi pois ja kevät tulisi, mutta toisaalta odotan lunta lisää, että pääsisi edes pari kertaa tälle talvea jääladuille hiihtämään. Innostuin hiihtämisestä viime talvena ja se osoittautui vuosien tauon jälkeen erittäin tehokkaaksi ja mukavaksi tavaksi liikkua, kun sitä ei tarvitse tehdä verenmaku suussa. Hiihtämisestä tulee aina nimittäin mieleen ala-asteen hiihtokisat, joissa tuli hiihdettyä hätäpaniikissa sellaista vauhtia että kurkussa oikeasti tuntui veren maku. Ja vaikka sitä kuinka lykki ja ponnisteli, tuli aina pettymys jos jäi ilman mitalia. Muistan kyllä senkin miten hyvältä kuuma mehu maistui aina noiden karmeiden hiihtokisojen jälkeen!

SDC13052-normal.jpgSDC13048-normal.jpg

Tämä viikko on ollut erittäin hyvä viikko! :0) Torstaina lähdettiin tosiaan mamman kanssa ostoksille Kuopion Matkukseen ja siellä päivä hurahtikin mukavasti. Tein New Yorkerista taas kertaalleen löytöjä ja sain vajaalla 23 eurolla viisi paitaa! (Nyt Nooraa eli veljeni morsmaikkua taas suututtaa; hän on edelleen katkera kengistä jotka löysin viime vuonna kyseisestä liikkeestä eurolla :-D). Myös Vero Modasta löytyi muutama paita ja Ikeasta ihan jotain pientä kotiin. Olen nyt bloggauksessa vähän huonossa tilanteessa kuvaamisen suhteen, koska tämä varaläppäri joten olen viime keväästä asti käyttänyt, on nyt täynnä eikä tähän mahdu enää kuvia. Joten joudun nyt kuvittamaan postauksia vanhoilla kuvilla aika pitkälti, kuten olettekin varmaan huomanneet. Joka tapauksessa shoppailupäivä oli tosi kiva, eikä ruokailutkaan repsahdelleet ollenkaan. En tietenkään pystynyt syömään ruokalistan mukaisesti, mutta sitä parhaani mukaan mukaillen kuitenkin. Lounaaksi syötiin Subwayssa kanasalaatit ja välipalaksi join hedelmä-spirulina-smoothien. Spirulinasta löytyy tietoa täältä, mutta tiivistettynä se on erittäin proteiinipitoista ja ravinnerikasta leväjauhetta (tai saa sitä myös kapseleina ja puristeenakin). Törmäsin kyseiseen tuotteeseen ensimmäistä kertaa ja tuon linkkaamani sivun luettuani aion kyllä ehdottomasti hankkia tätä kun ei ihan hinnan kiroissakaan ole, kuten kaikki superfoodit normaalisti on.

Olen tällä viikolla saanut liikuttua erittäin paljon ja tänä aamuna vaakalla käydessä se lopultakin näytti kivoja lukemia. Keskiviikon vaakakäynti nimittäin näytti puoli kiloa plussaa, mutta tänä aamuna lukema oli 1.6kg miinusta keskiviikosta. Eli hyvin starttasi ensimmäinen viikko, olen tyytyväinen! :0) Tässä vielä viikon liikunnat:

Ma: Kuntosali 50min + kävely 60min

Ti: Sauvakävely 55min

Ke: Aamuaerobinen 25min + kuntosali 1h 35min + kävely 40min

To: Kävely 60min + neljä tuntia shoppailua (onhan sekin hyötyliikuntaa!)

Pe: Kuntosali 50min + sauvakävely 55min

La: Lepo

Su: Aamuaerobinen 65min ( + mahdollisesti iltalenkki jos vielä jaksan)

Kaloreita on tälle viikkoa kulunut liikunnan avulla melkein 3100 kcal eli joka päivä eilistä lukuunottamatta on menty miinuskaloreilla. Ensi viikosta ei tule liikunnan suhteen yhtä hyvä, koska olen taas perjantai-illan ja lauantaipäivän koulutuksessa ja se kyllä syö varmasti veronsa kuten viime viikollakin.

SDC13096-normal.jpg

Yllättävän vähän on tehnyt herkkuja mieli. Lähinnä olen himoinnut ruisleipää ja leipää yleensäkin. Yritän olla ajattelematta koko herkkuasiaa ja toivon että ensi viikko menisi yhtä sujuvasti. Ruokavaliossa on kuitenkin pikkuisen pähkinöitä, joten ne menevät minulle ihan herkkuhetkestä päivän aikana. Samaten kuin maitorahkan syöminen mehukeiton kanssa. Olen tykästynyt Pirkan pehmeään maitorahkaan erittäin paljon! Verrattuna vaikkapa Rainbown vastaavaan, Pirkan maitorahka on makeampaa ja pehmeämpää ja huomasin että siinä on kaiken lisäksi vähemmän sokereitakin. Eli huomenna taas tekemään rahkaisku K-markettiin. Tämä on myös siitä historiallinen viikonloppu, että tämä taisi olla ensimmäinen herkuton viikonloppu, hmmmmmm, sitten viime huhtikuun :-D Katsotaanhan miten ensi viikon aikana herkkuhammasta alkaa kolottaa.

Muistin muuten viime viikolla, että olen kirjoittanut tätä blogia jo vuoden verran. Blogin tarkka syntymäpäivä on 7.2.2013. Kiitos kaikille teille ketkä olette vuoden aikana jaksaneet lueskella höpötyksiäni. Kävijämäärät on kivasti nousuhdanteessa koko ajan ja teitä säännöllisiä lukijoita alkaa olla jo 800 lukijan pintaan. Mahtavaa! :0) Iso käsi teille.

Nyt pitänee lähteä käymään kaupassa. Jääkaappi alkaa ammottaa tyhjyyttään. Näin muuten pari yötä sitten unta, että olin valokuvaamassa. Mutta kamerani oli muuttunut kukkakaaliksi?! Ja salaman välähtäessä kukkakaalistakin liikkui yksi kukinto. On vissiin tullut syötyä hieman liikaa kukkakaalia mutta ainakin olen todistettavasti tuolloin nukkunut ja olin herätessä jopa hyvällä tuulella! :0) Moiks!