Arvelinpa tehdä täyden tunnustuksen viimeisen puolentoista viikon kuntoiluista. Argh, hävettää jo valmiiksi :-D Viimeksi kun kirjoitin siitä, että sulkapallossa sain jalkaan hermopinteen niin se olikin minulle sitten ilmeisesti täydellinen tekosyy lopettaa liikunta taas hetkeksi. Olen käynyt sen hermopinteen saannin jälkeen kerran lenkillä ja yhden kerran salilla, päivinä jolloin varvaskipu ei ole ollut niin voimakasta. Siis oikeasti, aika noloa. Mutta toisaalta, varvas on edelleen kipeä ja pari viime päivää olen linkuttanut ja vetänyt jalkaa perässäni. Jalka kipeytyi uudestaan taas pahemmin kun kävin sunnuntaina pitkällä lenkillä. Saliharjoitteluahan tuo hermopinne (tekosyy numero 1) ei toisaalta estä, kun siellä en juokse enkä läiski jalkaa maahan, mutta mutta..  Kunhan selviän tämän viikon hommista ja viikonlopun keikoista kunnialla niin ensi viikolla aloitan taas terveellisen elämän. Olen kaikenlisäksi ollut kipeänä tämän viikon muutenkin, joten tällä viikolla on sallittua lepäillä ja parantua viikonlopuksi (tekosyy numero 2). Ei ole nimittäin mukavaa olla kipeänä keikalla. Viime kesänä sekin tuli koettua kun oltiin reissun päällä koko viikonloppu. Räkä lensi ja ääni oli poissa ja kuumettakin taisi olla. Mutta kylläpä niistäkin sisulla selvittiin. Jotenkin kummallisesti myös tuo ruokapuoli on repsahtanut samalla kun liikunta on jäänyt. Onhan tuota tullut mässytettyä, vaakalle en mene kyllä varmaan seuraavaan kahteen kuukauteen.. :0)

Kamera on muuten sanonut sopimuksensa irti, joten jonkun aikaa on odotettavissa postauksia jossa kuvia ei kamalasti ole. En tiedä mikä tuohon on tullut. Pokkari on patterikäyttöinen ja nyt siinä ei kestä patterit enää muutamaa minuuttia kauemmin. Olen vähän ollut aikeissa hankkia kaveriltani hänen vanhan järkkärinsä, kunhan hän vaihtaa parempaan kameraan. Mutta yritän kuitenkin aina silloin tällöin saada jotain kuviakin otettua! Ulkona olisi nyt kiva pitää kameraa mukana kun kevään merkkejä alkaa näkyä. Leskenlehdet kukkii ja lähipellon muuttolinnutkin ovat saapuneet. Tässä minun lähellä asuu ilmeisesti myös joku pöllö, kun pimeän tultua ulkona kuuluu hauska huhuilu :0)

SDC12726-normal.jpg

Eilen olikin sitten viimeiset treenit ennen lauantain koitosta. PIkkuisen alkaa jo puntti tutista, mutta eiköhän siitä selvitä ihan kunnialla. Sekoilin itse eilen lahjakkaasti parissa biisissä, joita olen oikeasti laulanut jo vuositolkulla. Joskus vain blackout iskee eikä ole mitään hajua mitä pitäisi laulaa tai mikä biisi on menossa, vaikka kappale on ihan takuulla selkärankaan taottu sen tuhat kertaa. Mutta niitä sattuu eikä kenenkään maailma siihen kaadu vaikka joku moka keikallakin tulisi. Eipähän meistä kukaan ole täydellinen ja mokatkin on ihan inhimillisiä :0) Meidän porukalla ei onneksi ole sitä huolta että humalassa ja viinanjuonnin takia sotkettaisiin keikat. Itse en käytä keikoilla alkoholia tippaakaan ja pidän kyllä Justiinan kaulimen kädessä myös poikien osalta :0) En oikein ymmärrä sitä että jotkut bändit vetää keikat ihan örvelöhumalassa? Minusta se ei ole kauhean kunnioittavaa yleisöä eikä ravintolaa kohtaan. Mennä nyt tekemään työtään humalassa? Eihän sitä "normaaliakaan" työtä tehdä humalassa. Outoa sanon minä! En sitä sano ettei vaikka yhtä tahi kahta voisi ottaa siinä ennen keikkaa tai janojuomaksi ottaa lavalle oluen. Mutta että ihan pellit kiinni ja kieli poskella sotketaan niin se menee jo minun ymmärryksen yli.

Onpas taas masentava keli ulkona kun sataa ja on harmaata. Mutta ei sen väliä. Nyt alan järjestelemään vähän juttuja ja yritän myös saada erään kanttori Ilmari Piiparisen kiinni ja sopia hänen kanssaan tärät, koska olen saanut ensi viikon sunnuntaiksi kunniatehtävän mennä laulamaan ristiäisiin. Soikohan ristiäisissä kirkkourut? Nimittäin jos soi niin minä itkeä pillitän koko seremonian ajan eikä siitä laulusta tule sitten mitään :0) 

Ihanaa viikon jatkoa ja lämpimästi tervetuloa kaikille lauantaina Joensuun Teatteriravintolaan! :0) Siellä kuulette mm. TÄMÄN BIISIN 

Moikkamoooooooooooiii!!!!