Voihan tuuliainen! Ei paljon huvita lähteä rullistelemaankaan kun ulkona vaan tuulee, tuulee, tuuuuuleeeeeee.. :( Vaikka aurinko paistaakin. Oltiin alkuviikko taas mökillä touhuilemassa ja eilen iltapäivällä tultiin takaisin kaupunkiin. Oli mukavaa ja saatiin kalasaalistakin! Jarkko siitä laiturilta nappasi pari aika isoa haukea ja minä sitten mato-ongella ongin särkiä ja yhden pienen ahvenen :-D Pipsa tippui pari kertaa laiturilta järveen. Olin siinä laiturilla köllimässä auringossa (kaksi takkia ja kahdet housut jalassa..) ja ihmettelin kun yhtä äkkiä kuului älytön molskahdus ja läiskähdys. Laiturin välistä nousi sitten varsin märkä ja hätäisen näköinen koira. Pipsa oli mennyt laiturin viereisille kiville tutkimaan ja siitä sitten mulahti järveen. Ja teki sen parin tunnin kuluttua uudelleen. Ei ole liialla järjellä pilattu sitä otusta :0)

Ei varmaan tarvinne kertoa kuinka alkuviikon dieetti on sujunut? No eihän se ole sujunut ollenkaan. Jotenkin vaan tuntuu niin raivostuttavalle alkaa tekemään eväitä mökille. No, tänään sitten taas takaisin ruotuun, jos saisi edes pari päivää taas kituutettua. Vaakalla en ole käynyt enkä kyllä käykään ennen ensi viikkoa. Olen kuitenkin viime viikon mittaustuloksiin ihan tyytyväinen. Enkä nyt ota suurempaa paniikkia siitä jos paino ei tipu, kun ympärysmitat kuitenkin pienenevät koko ajan eli toivottavasti jotakin kiinteytymistä tapahtuu. Ja kun en mikään ihan älytön riuku kuitenkaan halua enää olla, en missään nimessä sellainen kuin vaikka lukioikäisenä. Taisin painaa silloin reilu 10 vuotta sitten "parhaimmillaan" 56 kiloa? Sellaisiin lukemiin ei ole tarkoitus päästä takaisin kun pituutta on kuitenkin niin älyttömästi. Tai jos olisi niin siihen olisi kyllä tästä tilanteesta vähän turha pitkä matka :0)

Mutta tänään ainakin Energylle alakroppatreeniin ja siitä sitten poikien kanssa treenikselle soittelemaan. Tehdään kesällä joitakin keikkoja vähän pienemmällä porukalla ja tänään olisi tarkoitus aloitella kyseiset treenit. Vähän meinaa kiire tulla, mutta eiköhän siitä hyvä tule. Eilen kävin muuten taimitarhalla ostamassa muutamia taimia tuonne suuren suurelle kasvimaalle. Tein siis aiemman kukkapenkin viereen vielä pienen pläntin, ja ostin eilen yrttejä, muutaman mansikan taimen sekä avomaankurkun. Vielä niitä ei kuulemma kannata laittaa maahan, etteivät palellu. Ihan tyhmää, koska kuitenkin ne nyt lakastuu täällä sisällä odotellessa, kun en saa näköjään mitään kasvamaan. Ainoat mitkä tällä hetkellä kasvaa edes jotenkin on sitruunan taimet? Auringonkukat sun muut on kuolleet jo ajat sitten. Ei tule minusta puutarhuria! :0) Mutta viime viikolla istutetut siemenet alkoivat jo itämään! Retiisit, salaatit ja herne on tehnyt jo pienet taimet. Katsotaanhan, onnistunko tänä vuonna keräämään sadoksi muutakin kun retiisin varsia ja muutaman herneenpalon.

Sellaista tänään, mooooroo!