Onpas hyvä mieli! Ja varaläppärikin pelittää taas, ainakin toistaiseksi. Mikko katsoi eilen ennen keikkaa tätä konetta ja selvisi että tästä jumittaa tuuletin. Eli ehkä tämä aparaatti olisi vielä pelastettavissa.

Eilen oli tosiaan keikka Ravintola Lehmossa, oli tosi kiva ilta! :0) Porukkaa tuli illan mittaan kivasti ja oli kyllä hyvä fiilis soitella. Ihmiset tanssi kovasti ja lauleskeli tuttuja biisejä mukana, mikäs sen mahtavampaa! Toinen setti venyikin melkein tunnin mittaiseksi kun tykkäsivät niin kovin kuunnella. Palaute oli oikein hyvää, ihmiset ja ravintolan henkilökunta oli tosi mukavia ja kannustavia, eli ei valittamista. Mukavasti alkaa meidän porukka tiivistyä ja hommat hoituu ongelmitta. Järkyttävän kuuma tuli kyllä keikan aikana, lämpötilat nousi ihan maksimaalisiin lukemiin. Minulla valui hiki silmiin, paita oli ihan litimärkä ja ekan setin jälkeen meikitkin oli valuneet pitkin poskia, mutta mitäs siitä. Ihan hyvä käydä salilla ja harrastaa liikuntaa, varmaan olisi entisessä ulkomuodossa ja huonolla kunnolla jäänyt yhteensä melkein parin tunnin keikka tekemättä. Pari kertaa meinasi jalat lähteä alta kesken lauleskelun, mutta kyllä se siitä kun hyvästä yleisöstä sai mukavasti potkua jatkaa ja joi paljon vettä :0) Olin kyllä ihan poikki kun pääsin joskus 2.30 aikaan kotiin. Istuin vaan sohvalla ihan zombina ja tuijotin seinää. Sitten pikku iltapalaa (kisastudiosta jäänyt hampurilainen..) ja unille. Unet oli huonot niinkuin aina keikan jälkeen, menin 3.30 nukkumaan ja ekan kerran heräsin jo joskus viiden kuuden aikaan ja sen jälkeen vain köllöttelin horteessa. Pikkuisen tuli "vammojakin" keikan aikana, kun eräs innokas kuuntelija onnistui hajottamaan sellaisen valotikun siinä minun edessä ja valotikun täytteet (?) lenteli pitkin ravintolaa ja osa lensi minun jaloillekin. Huomasin sitten vasta kotona että jaloissa oli paljon pieniä punaisia laikkuja, vähän kuin palaneen jälkiä. Tästähän pitäisi saada vaarallisen työn lisää! :-D

Vaan ei Suomella ollut nyt onnea viikonlopun kisoissa. Vähän harmitti se eilinen kiekkopeli, mutta kuitenkin pronssipelikin on minusta hieno suoritus kyseiseltä joukkueelta. En suoraan sanottuna kisojen alkaessa uskonut edes näin hyvään sijoitukseen. Mutta Euroviisut meni kyllä sitten vieläkin enemmän penkin alle! Mutta toivotaan nyt tälle päivää edes sitä pronssimitalia.

Nyt pitää hieman siivoilla, mitään muuta järkevää en tälle päivälle saa satavarmasti tehtyä, on sen verran väsynyt olo. Mutta tästä on taas hyvä jatkaa :0) Tack och adjö!