Moikka ja mitä hurjinta perjantai-iltaa täältä sohvalta! Mitäpähän arvelitte tehdä viikonloppuna? Minun piti lähteä tänään kattomaan Million Marksin keikkaa keskustaan, mutta en sitten taidakaan lähteä. Kävin päivällä tekemässä Energyllä vatsa-selkä-pakara-jalkatreenin, johon hurahti 1h 10 minuuttia. Oli tosi kivaa, kun tällä kertaa otin mp3-soittimen mukaan ja salilla oli aika hiljaista. Salin jälkeen nautiskelin palautusjuoman ja ajelin hakemaan Mikon ja mentiin Liikuntakeskukselle pelaamaan sulista. Jalat painoi kyllä salin päälle tosi paljon ja sitten kävikin köpelösti, kun minun yhteen varpaaseen tuli puolen tunnin pelin jälkeen joku kamala vaiva :( Siellä on nyt ehkä joku hermopinne. En pysty laittamaan jalkapohjaa maata vasten ja jos laitan niin sattuu niin vietävästi. Autolla ajokin oli aika tuskaista, kun välillä onnistuin painamaan kytkintä juuri sillä kipeällä kohdalla. Varpaissa siis seuraava lahoava paikka. Selkä kun alkaa olla hieman siedettävämmässä kunnossa niin tulee sitten uusi vaiva tilalle. Mutta fiilis on muuten hyvä, eikä eilen sitten ollut yläkroppakaan mitenkään erityisen jumissa. Rinnassa ehkä hieman tuntui että jotain oli tullut tehtyä. Ensi kerralla voinkin sitten ehkä lisätä hieman painoja että saan tuntumaan ihan kunnolla. Nämä pari kertaa meni vähän katsellessa, että minkä suuruisilla painoilla sitä jaksaa aloitella. Sarjoja teen kuhunkin liikkeeseen kolme ja toistojen määrä on 12-15.

Eilen muuten päätin aamulla ottaa urakan ja trimmata koirat.

SDC13799-normal.jpg

Eipä siinä muuta kun kone käyntiin ja ajelulle. Mutta ei tästäkään hommasta taas ilman kömmähdyksiä selvitty. Huomasin siinä aika piakkoin sen jälkeen kun olin hurauttanut Pipsan päälaen keskeltä kaljuksi, että terät olivat tylsyneet aika pahasti eivätkä oikein enää leikanneet. Suurempia ongelmia tuossa vaiheessa ei vielä ollut mutta lopulta kävi sitten näin:

SDC13807-normal.jpgSDC13803-normal.jpg

Eli tuloksena oli puoliksi ajeltu pieni koira. Aikani siinä sitten tuumailin sormi suussa että mitähän nyt tekisi kun uusi trimmeri maksaa kuitenkin aika paljon. Joensuun alueella ei voi missään teroituttaa trimmerin teriä, joten ei auttanut muu kuin pakata villahousu-koira autoon ja ajella Mustiin ja Mirriin. Sieltä löytyi onneksi terät ja henkilökunta oli tosi ystävällinen kun vaihtoi ne myös, itse en varmasti olisi saanut niitä oikeinpäin ja konetta enää toimimaan. Pipsa herätti hieman hilpeyttä ja näytti itsekin siltä kuin haluaisi vajota maan alle :-D En tiedä olisiko se voinut älytä näyttävänsä vähän hölmöltä :-D Mutta terät siis vaihdettiin onnistuneesti ja kone toimi taas ihan hyvin. Sain molemmat koirat ajeltua ja itseltäni selän katkeamispisteeseen. Ei ole yksin kovin helppoa touhua tuo trimmaus, hatunnosto vaan niille jotka tälläistä jaksaa ammatikseen tehdä. Ehkä se silloin olisi helpompaa ja kivempaa, jos koira ei koko aikaa yrittäisi karata paikalta, nykisi tassuja pois, heiluttelisi päätä kuin hyrrä ja räpyttelisi korvia! :0) Ei tykkää koirat tästä hommasta, enkä voi väittää itsekään suuremmin nauttivani. Vaan mieluummin teen siitä huolimatta itse tämänkin. 

Söin äsken pitsaa perjantain kunniaksi. Voi veljet oli hyvää! Tein kaura-vehnälesepohjaan niin sai vähän kuitupitoisemman ja terveellisemmän version. Täytteeksi laitoin jauheliha-sipuli-valkosipulimössöä, herkkusieniä, paprikaa ja juustoa. Yksinkertaista mutta niin maukasta. Veikkaan että illan mittaan napostelen varmasti koko pellillisen kun oli aika kova nälkä kun tulin kotiin ja on vieläkin vaikka söin jo kolme palaa äsken.. :0) 

Mutta semmoista tänään, huomenaamulla ajelen sitten taas äitin ja iskän luo. Hauskaa viikonloppua kaikille vaikka kevät ja kesä ei näköjään millään tahdo tulla. Täällä satoi aamulla räntää :( Ja minun takapiha on vuorautunut katolta tippuneista lumista, saan takuulla tehdä lumitöitä vielä kesäkuussa enkä saakaan sitä haaveilemaani kasvimaata.