Niin ikävästi kävi että Rainer on nyt sitten kuollut. Voi pikku rapua. Se oli lähtenyt huomaamatta taas omille teilleen, eli karannut akvaariosta (se rapu kyllä toimi ihan luonnonlakien vastaisesti..) ja löysimme hänet eilen illalla kuolleena kylppäristä. En oikein tiedä minne hän oli ollut matkalla, koska hän löytyi lämminvesivaraajan ja seinän väliin jumittuneena. Rainer oli varmaankin matkalla kohti jotakin suurta ja parempaa, ehkä hän luuli pääsevänsä lämminvesivaraajaan uiskentelemaan satoihin lämpöisiin vesilitroihin pienen kotinsa sijasta. Tämä on ihan hassua kun kyseessä oli kuitenkin äyriäinen jota kaikenlisäksi pelkäsin, mutta kyllä minulla silti suupielet nyki eilen vähän alaspäin kun tuo karmaiseva löytö tehtiin. Ketä minä tosiaan nyt pelkään täällä kotona? Kenen takia nyt hiivin yöllä pimeässä varpaisillani vessaan tahi jääkaapille siinä pelossa että joku napsauttaa saksilla kiinni paljaisiin varpaisiin? Muistelemme hetken nyt Raineria kuvien muodossa.

IMG_0001-normal.jpg

Rainerin ensimmäisiä päiviä uudessa kodissaan n. 3kk sitten.

IMG_0040-normal.jpg

Rainer yrittämässä syödä marmorikuulaa ja simpukankuoria.

rainerin%20joulu-normal.jpg

Rainer viettämässä pikkujoulua.

IMG_0072-normal.jpg

Raineri näyttämässä breakdance-liikkeen.

IMG_0066-normal.jpg

Rainer esittelemässä masuaan: "rapsuta minua äiti"

IMG_0052-normal.jpg

Rainer esittelemässä silmäripsiään.

1486687_10152149215452402_1414406385_n-n

Kala, jolta Rainer söi puolet pyrstöstä. Ajan saatossa tämä kala jäi henkiin ja voi nyt hyvin kasvatellen uutta pyrstöään. Kaksi lajitoveriaan joutui Rainerin kitaan.

995279_10152158799102402_931899940_n-nor

Rainerin ensimmäinen karkureissu, joka ei vielä osoittautunut kohtalokkaaksi.

IMG_7259-normal.jpg

Rainerin viimeisiä hetkiä.

Arvatkaa soimaako omatuntoa, koska olen monessa postauksessa (viimeisimmäksi ihan tuoreimmassa muistaakseni tällä viikolla) vitsaillut, että laitan Rainerin kattilaan koska se kasvaa niin kovaa vauhtia. Tässä kävi hieman samalla tavalla kuin Kirkan ja Pavarotin kanssa. Vitsailimme aikoinaan ystäväni kanssa jotain Kirkasta (ei mitään "mikä on Kirkasta ja haisee pahalle" -vitsejä vaan jotain ihan muuta), ja hetken päästä hän menehtyi. Samaisen ystävämme kanssa käytimme usein myös Gilmoren tyttäristä (hauska sarja, suosittelen!) opittua ilmaisua "ottaako Pavarotti toisen donitsin?" kun kysyimme toisiltamme jotakin itsestäänselvää asiaa. Sitten Pavarottikin kuoli. Tästä eteenpäin pidän suuni kiinni.

RIP Rainer. Olit hieno pieni rapu.