Eilen aloitettiin viikonloppu varsin raikkaissa merkeissä. Lähdettiin heti töiden jälkeen huristelemaan tuonne Venäjän rajan pintaan kalareissulle. Oli todella kaunis sää, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Ainut harmi tällä viikolla kelien suhteen on ollut todella kova tuuli! Onneksi tuolla joella ei tuullut ollenkaan vaan sai nautiskella ulkoilusta ilman inhottavaa viimaa ja palellusta. Ei yhtään hullummat maisemat ulkoilla vai mitä?

IMG_0013-normal.jpgIMG_0032-normal.jpgIMG_0063-normal.jpg

IMG_0061-normal.jpg

Kesän merkkejäkin alkaa luonnosta jo näkyä vaikka jäätäkin rannalta vielä löytyi:

IMG_0021-normal.jpg

IMG_0026-normal.jpgIMG_0028-normal.jpg

Helmi ja Pipsa olivat tietenkin mukana. Hienosti jaksoivat yli neljän tunnin reippailun kun välillä tankkasivat paketillisen makkaraa ja voileipiä. Tosin viimeisen tunnin aikana molemmat kiipesivät vuoron perään syliin nukkumaan ja lepäämään:

IMG_0056-normal.jpgIMG_0057-normal.jpgIMG_0067-normal.jpg

Jarkko taas kalasteli perholla ja saaliina kaksi alamittaista taimenta. Fisut piti tietenkin laskea takaisin jokeen kasvamaan pulleiksi ja makoisiksi pannulla paistetuiksi fileiksi:

IMG_0042-normal.jpg

Paluumatkalla nähtiin kurkipariskunta täsmälleen samalla paikalla kuin viime viikonloppuna. Tässä pariskunnan toinen osapuoli. Kumpi lie, herra vai rouva:

IMG_0074-normal.jpg

Kotona oltiin vasta 21 aikoihin. Siinä sitten vielä laitettiin tortillapitsat uuniin ja käytiin saunassa. Oli kyllä todella mukava reissu :0) Aamulla heräsinkin sitten aivan järkyttävään vatsa- ja pääkipuun. Jouduin menemään aamupuuron jälkeen takaisin nukkumaan ja todistetusti nukuin hetken, koska säpsähdin hereille omaan kuorsaukseeni. Sitä ihmettä, että nukun päiväunia (niin että oikeasti torkahdan, enkä vaan makaa paikallani silmät kiinni), ei olekaan tapahtunut ihan äsken. Nyt olo alkaa hieman helpottaa, kun migreenilääkkeet alkoivat lopulta tupla-annoksen jälkeen toimimaan edes joten kuten.

Tämä viikko on noin muuten mennyt kovassa väsymyksessä enkä ole alkuviikon jälkeen liikkunut ennen eilistä. Tänään oli suurena suunnitelmana lähteä salille ja lenkille, mutta sepä sitten siitä suunnitelmasta. Laitan Jarkon hakemaan illalla kaupasta jätskiä ja suklaata, siinä on tämän päivän urheilut!

Nyt taidan kömpiä murusen kainaloon jatkamaan päiväunia. Makoisaa ja levollista viikonloppua!