Nonnih nytpä se olisi viikonloppu takana ja uusi viikko aluillaan. Torstain väsymys onneksi hellitti hieman perjantaiksi ja päästiin matkaan hyvillä mielin. Ehdittiin lopulta lähtemään vasta 16 aikaan, joten oltiin vasta hieman ennen kahdeksaa Jyväskylässä kaikkine mutkineen. Ja kun tuo täyteen ahdettu pikkubussi ei kulje tuhatta ja sataa niin matka ei taitu ihan kamalan nopsaan :0)  Siinä se aika kuitenkin vierähti jutustellessa ja mm. settilistoja suunnitellessa. Ajoissa tuli hoidettua sekin asia.. :0) Mutta ajokeli oli kyllä kohdillaan, oli todella kaunis ja lämmin sää.

IMG_0001-normal.jpgIMG_0005-normal.jpgIMG_0024-normal.jpgIMG_0026-normal.jpg

IMG_0028-normal.jpg

Kyllä, meillä tosiaan on kappale jonka nimi on Maikki.

IMG_0029-normal.jpg

No, ehdittiin kuitenkin riittävän ajoissa perille, kasattiin pikaisesti kamat, tehtiin parin biisin soundcheck ja lähdettiin hotellille. Hotellilla jäikin suunnattomat 25 minuuttia aikaa laittautua ja vaihtaa vaatteet. Ja tietenkin silloin kun on kiire, valuu mustat luomivärit poskille valmiin meikkipohjan päälle ja saat aloittaa kaiken alusta. Keikka aloitettettiin 22.45 ja soitettiin reippaan tunnin verran molempina iltoina aikasta täydelle tuvalle. Jyväskylästä ja jyväskyläläisistä jäi kyllä erittäin hyvä kuva ja reissusta hyvä mieli. Varsinkin lauantaina porukka oli aivan liekeissä, olen itse vieläkin ihan fiiliksissä! :0) On se vaan mukavaa puuhaa. Jännittikin normaalia enemmän, kun porukkaa oli niin paljon.

IMG_0045-normal.jpgIMG_0048-normal.jpgIMG_0040-normal.jpgIMG_0043-normal.jpg

Suuri suunnitelmahan oli mennä lauantaina salille tai tehdä jotain muuta urheilua. Harrastin kyllä urheilua jos ähkyyn syömisen voi lukea urheiluksi :0) Menin lauantaina aamupalan jälkeen takaisin köllimään ja lähdin sitten 13 jälkeen poikien perässä kaupungille. Siinä pyörittiin hetki ja katseltiin paikkoja ja yksi kirppari löydettiin. Sitten lähdettiin syömään ja nyt tulee suitsutusta. En tiedä onko tämä joku ketjuravintola vai yksittäinen tapaus, mutta Jyväskylän keskustassa on Revolution niminen ravintola ja oli kyllä aivan mahtava paikka. Voin sanoa täydellä sydämellä että parhaita ravintoloita missä olen kuunaan syönyt. Loistava ruoka ja todella hyvä ja ystävällinen palvelu.

IMG_0074-normal.jpgIMG_0063-normal.jpgIMG_0060-normal.jpgIMG_0062-normal.jpg

Ihan älyttömän hyvät ruuat!! Niin hyvät että kuvatkaan ei oikein anna niille oikeutta. Tilasin alkuruuaksi possua kaalisalaatilla ja pähkinöillä, ja tuo possu oikeasti suli suussa! Ihan älyttömän hyvää. Kuvassa sitä ei näy kamalasti kun kerkesin syödä siitä suurimman osan ennenkun muistin ottaa kameran esille. Pääruuaksi tilasin puolikkaan kanan! :-D :-D En kyllä jaksanut syödä siitä kuin tuon koiven ja potaatit. Mikähän se juttu muuten on, että vaikka itse ruuasta tulee aivan yökötysähkyyn niin makeaa pystyy silti syömään ihan hyvin? Siispä tilasin suklaajätskiä kaikenmaailman lisukkeilla. Oioi, voisiko joku perustaa Joensuuhun tämän ravintolan?!

IMG_0051-normal.jpgIMG_0059-normal.jpgIMG_0069-normal.jpg

Näitten herkkujen lisäks tuli tietenkin käytyä lähtiessä Mäkkärissä ja keikkojen jälkeen grillillä ja pitsalla ja hurahtipa kotimatkalla pussillinen karkkeja ja vaikka mitä :-D Mutta koska en lipittele olutta enkä siideriä sun muita niin herkuttelu lienee sallittua. Kaloreita taitaa tosin ruokalinjalla tulla enemmän..

IMG_0002-normal.jpgIMG_0004-normal.jpg

Eilisilta menikin sitten ihan köllötellessä, saunottiin ja tehtiin ruokaa ja oltiin vaan pesueen kanssa ihan rauhassa ja mentiin ajoissa nukkumaan. Seiskalta sitten aamulla ylös ja töihin. Yllättävän kivuton ylösnousu oli, ajattelin että saan itkua vääntämällä nousta töihin. Mutta kiva työpäivä oli ja töistä menin suoraan tunniksi salille. Tein ekaa kertaa treenin uuden ohjelman mukaisesti ja tänään oli yläkroppa ja vatsapäivä. Salin jälkeen kävin hamstraamassa K-marketista halpoja hedelmiä, ajoin kotiin, siivosin ja lähdin vielä koirien kanssa tunniksi lenkille. Lenkin jälkeen tein ruuaksi kanakastiketta ja tummaa pastaa. Jospa tästä taas saisi viikonlopun ruokaöveriturvotukset pois :0) Nyt jo tuntuu että huomenna ja varmaan ylihuomennakin on kipeät paikat. En tiedä miten mutta pakarat on aivan jumissa ja alaselkä otti itseensä uusista liikkeistä myöskin. Lisäksi tuli uusi vatsaliike, joka otti todella pahasti vatsalihaksiin. Hyvin yksinkertainen mutta tehokas liike, jossa maataan selällään lattialla ja nostetaan jalkoja suorana ylös ja alas. Toistot tehdään niin ettei jalat koske maahan vaan lihakset ovat jännittyneenä koko ajan. Huomenna tietää, että edellisestä salikerrasta on useampi viikko :0)

IMG_0075-normal.jpg

Huomenna olisikin sitten taas treeni-ilta, kun lauantain mennään tuonne Venäjän rajalle soittelemaan. Värtsilässä on joku syystapahtuma niin siellä soitellaan sitten paikallisen Karjalan Kannaksen kanssa.

Joten nyt unta kaaliin ja kohti reipasta huomista päivää! Ötyjä!