Huh mikä väsy! Mutta ei voi valittaa, oli tosi kiva viikonloppu. Perjantaina lähdettiin iltapäivällä Jarkon kanssa sieniretkelle, leivoin päivällä leipää ja otettiin eväspalaset matkaan. Tosin niitä eväitähän ei tullut sitten edes syötyä, yllättävää. Mutta kuitenkin, ajeltiin eräälle sienipaikalle josta viime vuonna löysin monta kassillista kanttarelleja. Tämän kerran saalis oli hieman pettymys, kun jäljistä päätellen joku muukin oli löytänyt kyseiseen paikkaan. Mutta tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut lähteä, muutamia litroja kanttiksia löytyi kuitenkin :0) Aika kuivia oli osa kylläkin jo. Siinä sitten samalla kuvailin hieman luontoa, kun löytyi jotain kivoja pikku yksityiskohtia.

IMG_0007-normal.jpgIMG_0016-normal.jpgIMG_0012-normal.jpgIMG_0003-normal.jpgIMG_0017-normal.jpgIMG_0021-normal.jpgIMG_0025-normal.jpgIMG_0028-normal.jpgIMG_0029-normal.jpgIMG_0030-normal.jpgIMG_0034-normal.jpgIMG_0033-normal.jpg

Vattujakin löytyi iso kipollinen. Täytyy joku päivä lähteä vielä tarkistamaan muutama muu paikka, jos sieltä löytyisi lisuketta. Ilta vietettiinkin sitten yllättäen herkutellen :-D Tehtiin lämpimiä voileipiä ja lettuja. Lämpimiin voileipiin laitoin täytteeksi tuoretta mozzarellaa, tonnikalaa, kinkkua, herkkusieniä, aurajuustoa sekä mozzarella-raastetta. Oli kyllä hyviä, ja kevyitä.. Jälkkäriksi tosiaan sitten dumle-lettuja mansikkahillolla ja kermavaahdolla. Alla oleva kuva on tosin viime viikonlopulta, koska tällä kertaa en ehtinyt ottamaan edes kuvaa letuista :-D

IMG_0037-normal.jpgIMG_0038-normal.jpgIMG_0032-normal.jpg

Ja sittenpä vielä valittelen että minkä takia mittanauhan lukemat ei pienene. Viikon liikunnat oli kyllä ihan hyvät, alkuviikon salin ja lenkkeilyn päälle kävin torstaina salilla ja treenien jälkeen käytiin Mikon kanssa vielä pikkuista vajaa tunnin rullaluistelulenkki. Eli liikunnat on ihan hyvällä tolalla mutta syömisten kanssa mättää edelleen. Tälläkin hetkellä napostelen suolapähkinöitä tässä kirjoittaessani? Ööööööh.. Enkä edes kehtaa kertoa mitä syötiin keikkareissulla! Se ei olisi kaunista luettavaa, puna nousee poskille ajatuksestakin.

Eilen lähdettiinkin tosiaan pitkästä aikaa pitemmälle keikkareissulle, kun suunnattiin Kajaaniin Rock House Kulmaan. Vein päivällä koirat yöhoitoon ja kahden jälkeen lähdin kotoa liikenteeseen. Oli tosi kiva reissu, ei voi valittaa. Oltiin 18 jälkeen Kajaanissa ja soundcheckin jälkeen lähdettiin hetkeksi hotellille. Pojat lähti siitä sitten terassille ja minä jäin miettimään mitä laitan päälle. Voisi varmaan aina joskus miettiä esim. vaatevalinnat aiemmin kuin 5 min ennen ravintolaan lähtöä :0) Mutta keikka meni hyvin ja yleisö oli todella vastaanottavainen ja lämmin. Se tunne, kun ihmiset tanssii, taputtaa ja laulaa mukana biisejä, joita eivät ole koskaan edes kuulleetkaan, on aivan älyttömän mahtava. Ja on se aina luksusta kun pääsee hotelliin yöksi ja ihanalle aamupalalle! Eikä tarvitse ajaa tuntikausia aamuyöllä kotiin aivan sippiväsyneenä. Aloiteltiin keikka jo 23.30 joten oltiin soitettu jo ennen yhtä. Siitä sitten pitserian kautta omaan huoneeseen lukemaan kirjaa ja nukkumaan. Hurjaa rokkielämää, eikö? Mutta olin hurja ja otin yömyssyn minibaarista. Tosin se oli pullo appelsiinimehua pitsan kyytipojaksi :0)

IMG_0062-normal.jpgIMG_0067-normal.jpgIMG_0065-normal.jpgIMG_0073-normal.jpgIMG_0080-normal.jpgIMG_0083-normal.jpg

Oli siis kiva viikonloppu kaiken kaikkiaan. Huomenna lähden vanhempieni luokse, kun siskoni on lapsineen siellä kylässä. Näkee pikku nykeröisiä taas pitkästä aikaa! Tänään en enää mitenkään jaksanut lähteä kuumaan autoon istumaan, kun tuntuu että silmät lupsuttaa väkisin kiinni. Teen samalla sitten siskolle kynnetkin. Tulevalla viikolla tulee sitten taas uusia hyviä haasteita elämään ja se jännittää aika paljon. Mutta kerron siitä sitten ensi viikolla tarkemmin.

Nyt ihanaa, aurinkoista sunnuntai-iltaa kaikille! :0)