.. ja ensimmäiset turhautuneet voimasanat huudettu, kun äskeinen aloituspostaus katosi jonnekin bittiavaruuteen sitä lähettäessäni. Eli nyt siis toinen yritys, ehkä tallennan tämän luonnoksen varmuuden vuoksi jokaisen sanan jälkeen :)

Päätin (tallenna luonnos) siis (tallenna luonnos) minäkin (nojoo..) antaa bloggailulle pikkusormen, mielenkiinnolla odotan viekö se koko käden ja naisen mennessään. Yritin hieman sormeilla ulkoasua  suht laihoin tuloksin, joten ropellan noita ulkoisia asioita kuntoon sitä mukaa kun opin niitä käyttämään. Mutta tässäpä olen siis minä hiukset sotkussa:

blogiin2-normal.jpg

(Kuva: Noora Timonen)

Tykkään itse lueskella blogeja aika laidasta laitaan. Luen elämäntapablogeja, laihdutusblogeja, sisustusblogeja, ihmissuhdeblogeja ja täysin hömppäkastiin luokiteltavia blogeja. Tämä kirjoittelu tuntuu olevan suht suosittua nykyään, joten pari viikkoa asiaa tuumailtuani päätin itsekin alkaa kirjoittelemaan, jos se jotakuta vaikka sattuisi ihan kiinnostamaankin! :0)

Mistäpä sitten meinasin kirjoitella? Ajattelin kirjoitella elämästäni ja asioistani ihan laidasta laitaan. Kirjoittelen aina niistä asioita mitkä kulloinkin sattuu mielenpäällä olemaan. Suurin asia elämässäni tällä hetkellä on ehdottomasti musiikki ja bändini jonka kanssa kierrämme nimellä Marika K. Lisäksi elämääni täyttää rakkaat harrastukset; koirat, sisustaminen ja urheilu. Rakastan vanhoja tavaroita ja kauniita asioita. Tärkeä asia elämässäni on myös terveelliset elämäntavat ja vuoden 2011 lopulla aloittamani elämäntaparemontti. Eli aika laidasta laitaan tulette juttua tästä blogista löytämään. Huono puoli bloggausta ajatellen on se että omistan vain vanhan digipokkarin, joten pahoittelen tulevien kuvien laatua jo etukäteen. Jospa jossain vaiheessa (jos innostun jatkamaan tätä bloggausharrastusta pidempään kuin pari päivää) yrittäisin sitten hankkia kunnon kuvausvehkeen. Ihan ensimmäiseksi täytyy yrittää muistaa ostaa tuohon aparaattiin patterit.

Postailen ensimmäisen "oikean" postauksen varmastikin ihan lähitulevaisuudessa, koska ainakin tällä hetkellä tämä kirjoittaminen tuntuu hauskalta idealta. Sitä ennen lähden kuitenkin pihalle reippailemaan ja yritänpä miettiä samalla jotain järkevää aihetta seuravaa kirjoitusta ajatellen. Siihen saakka hellureiiiiiii!!


<3: Marika alias Maikki