Se olisi sitten tasan kaksi viikkoa kuuria takana. Tuloksena tällä hetkellä -2.1kg ja muutamia senttejä on lähtenyt sekä vyötäröltä että lantiosta. Ihan hyvin pyyhkii siis. Tiedostan kyllä että nämä ensimmäiset kilot ovat varmastikin aika puhtaasti nestettä, joten tästä alkanee sitten se todellinen työ ja ylimääräisten läskien poisto. Tällä hetkellä seuraavien 10 viikon tavoite on -5kg rasvaa.

Viime viikko meni liikuntojen osalta aivan plörinäksi, olin aivan veto pois ja kipeänä koko viikon ja saldona oli surkeat yksi tunnin lenkki ja puolen tunnin salitreeni. Viikonloppuna olin koulutuksessa ja sain sitä edeltävänä yönä noidannuolta muistuttavan kivun lonkkaan, joka pilasi sunnuntain lenkkeilyt. Tänä aamuna jalka tuntui olevan jo parempana, mutta kappas vaan, sain yön aikana aivan järkyttävän flunssan! Oikeasti aamulla meinasi päästä itku, kun nenä vuosi kuin seula ja kurkku oli taas kipeänä. Mutta nyt en aio välittää tästä flunssasta niin kauan kuin henki pihisee, ja kävinkin tänään salilla ja lenkillä. En kyllä jaksa käsittää miten kaikki pöpöt löytää minut koko ajan. Ei luulisi vastustuskyvynkään olevan ihan huonoimmasta päästä kuitenkaan. Mutta oli mikä oli, on todella ärsyttävää olla jatkuvasti pienessä taudissa! Viikonloppuna oli myös pakko tankata hieman enemmän ruokaa kuin mikä olisi ollut sallittua. Loppuviikosta alkoi tuntumaan aika suurtakin energiavajetta tärinän ja totaalisen voimattomuuden muodossa, mutta yllättävää kyllä älysin kerrankin tehdä kyseisen tankkauksen ihan terveellisellä ruualla! :-D Söin kyllä muutaman irtokarkin ja pari kourallista sipsejä (kyllä, tuli huono omatunto), mutta olen kyllä tuohonkin suoritukseen erittäin tyytyväinen. Kuten tiedätte, niin en omista yleensä minkäänlaista itsehillintää, jos tarjolla on herkkuja. Nyt olen kaksi viikkoa onnistunut kieltäytymään siis lähestulkoon kaikesta. Töissäkin on ollut tarjolla vaikka minkä sortin munkkia, kääretorttua ja suklaaherkkua, tuoreista sämpylöistä puhumattakaan. Enkä ole syönyt mitään kertaakaan! Jipii! Aion muuten pyytää pt:tä muuttamaan ruokavalioni täysin hiivattomaksi. Syynä lähinnä päänsäryt ja migreenit. Tähän asti olen ajatellut syypään olevan ruis, mutta viikonloppuna tutkin asiaa hieman enemmän ja aloin löytämään yhteyksiä hiivan ja pahan olono välillä. Katsotaanpas auttaisiko hiivaton ruoka.

Olen muuten miettinyt, että jos pääsen tällä jaksolla tavoitteeseen, palkitsen itseni yhdellä asialla jota olen suunnitellut jo vuosia ja vuosia. Nimittäin uudella (ja hieman isommalla) tatuoinnilla! Minulla on oikeassa käsivarressa pieni kuva ja sen seuraksi olisi kiva ottaa jotain uutta :0) Mutta katsotaan ensin kuinka projekti etenee.

Nyt Salkkareiden pariin ja unille. Heippodei!