Niin se vaan aika kuluu ja pikku TipsuNipsu täyttää tänään jo kokonaisen vuoden. Synttäreitä juhlittiin ostamalla molemmille höppänöille uudet ulkopuvut, käymällä pitkällä lenkillä ja syömällä herkkuruokaa. Käytiin pari viikkoa sitten kavereitten kanssa koirapuistossa, jossa Tipsu sai leikkiä pitkästä aikaa ihan kunnolla Leo-kamun kanssa. 

IMG_8545.jpgIMG_8497.jpgIMG_8498.jpg

IMG_8481.jpgIMG_8477.jpgIMG_8451.jpg

Leikit oli suht lennokkaat! Tipsu juoksee vapaana ollessaan niin lujaa että ei tosikaan. Ja nuo ilmeet :D Näyttää aivan pieneltä pirulta tuossa kolmannessa kuvassa. Kuvista iso kiitos Harrille ja Nooralle! :0)

Muuten kuuluu ihan hyvää, paljon on tekemistä ja viikot vierii niin kovaa vauhtia että ei aina oikein huomaakaan että on jo sunnuntai. Tänään vaihdettiin kotona järjestystä ja kunhan jokakeväinen sisustusvimma toden teolla iskee ja täytyy taas saada kotiin jotakin kivaa uutta, teen sitten kotipostausta pitkästä aikaa. Sain tänään lopulta jopa jouluverhot ja jouluvalon pois keittiön ikkunasta :-D 

Muutama reseptikin odottaa kirjurointia, tulossa on mm. resepti oikeasti terveelliseen suklaakakkuun. Voiko sellaista edes olla? Kyllä voi ja kakku vaan parani jääkaapissa ollessaan päivä päivältä. Ensi viikon tehtävänä on siis saada resepti tänne teillekin kokeiltavaksi. 

Rentouttavaa sunnuntaita!