Noniin, nyt on Helmi-koiran leikkaus takana. Eilen töiden jälkeen ajelin siis koirien kanssa kotipaikkakunnalleni ja siellä luottoeläinlääkärin luo. Meitä ennen oli muutama akuutti tapaus ja odottelimme noin tunnin verran ennenkuin pääsimme sisälle. Sitten vain unipiikki Helmin pyllyyn ja haukku hoidettavaksi. On tuo nukuttaminenkin kyllä karmea hetki, kun koira nukahtaa syliin ja mietit vaan hädissäsi että nytkö siltä lähti henki. Vaikka tiedät että toinen vain nukkuu. Leikkaus ja hampaiden putsaus kesti yli puolitoista tuntia joten kävin siinä välissä syömässä äitin ja iskän luona ja menin sitten takaisin lääkärille. Sielläpä Helmi oli vielä operoitavana kun menin takaisin, ja oli muuten hurjan näköistä touhua. Minun piti mennä välillä istumaan ja huokaisemaan happea. Veikkaan että minun sydäri oli lähempänä kuin Helmin pumpun pettäminen! :-D Helmiltä poistettiin siis jalasta kaksi rasvapattia, nisäkasvain sekä kohtu ja munasarjat. Eli aikamoinen operaatio noin kertarykäyksellä ja nyt onkin monta haavaa hoidettavana. Kotiin päästiin siinä 19.30 aikoihin ja Helmi nukkua pötkötteli vällyjen välissä muutaman tunnin leikkauksen jälkeen.

IMG_0022-normal.jpg

Loppuillasta pikku reppana alkoi heräillä ja tietenkin ampaisi heti sohvalle kun jalat kantoivat sen verran. Tämän näköinen rimpula meillä täällä nyt sitten on:

IMG_0025-normal.jpgIMG_0026-normal.jpgIMG_0001-normal.jpgIMG_0002-normal.jpgIMG_0004-normal.jpg

Yön nukuin Helmin kanssa olkkarin lattialla :-D Ei uskallettu ottaa häntä makkariin, että ei ala yöllä hyppimään sängylle ja sängystä pois (on korkea sänky). Eihän se kamalasti nukuttanut, Helmi oli tosi levoton ja raukka itkeskeli koko yön. No, onneksi tänään on perjantai ja huomenna saa nukkua pitkään. Tänään käytiin töiden jälkeen pesulla ja vaihdettiin uusi potkari päälle. Päivä oli ilmeisesti mennyt muuten ihan hyvin, mutta jalkahaava oli vuotanut hieman päivän aikana. Nyt onkin sitten neljät lääkkeet päällekkäin jonkin aikaa, kun sydän- ja nesteenpoistolääkkeen lisäksi menee tietenkin leikkauksen jälkeen antibiootit ja särkylääkkeet. Onneksi Helmi on reipas lääkkeen ottaja, syö ne ihan siltään kun kuvittelee varmaan niiden olevan jotain herkkua. Ja on muuten ollut virtaa täynnä tämän iltapäivän. Koirat ei ilmeisesti taida tajuta olevansa sairaita, sen verran vauhdikasta menoa oli kun tulin töistä. Eli tällä hetkellä tilanne vaikuttaa ihan hyvältä; pötkylä on pirteä ja syö hyvin.

Huomenna onkin sitten lähtö Kerimäen keikalle Pub Corneriin. On raskas reissu tiedossa. Enkelimme on kotoisin Kerimäeltä ja käymme tottakai tervehtimässä häntä haudalla ja tapaamme myös Enkelin perhettä pitkästä aikaa <3 Onneksi on Halloween, niin poskille valuneet meikit ja punaiset silmät ei haittaa :0)

Sellaisia kuulumisia tänään. Odottelen tässä Jarkkoa työreissulta takaisin ja alan sitten tekemään pitsaa perjantain kunniaksi. Sitten sauna päälle ja kynttilät palamaan pimeään iltaan.

Pitäkää peukkuja Helmille että kaikki menee hyvin! :0) Moikka!