Tuumailin aamulla herätessä että mitä viime vuosi sisällään pitikään. Viime vuoden aloitin kolmen kuukauden personal trainer -jaksolla, jonka aikana opin paljon uutta tavoitteellisesta treenaamisesta ja aloin käymään salilla 3-5 kertaa viikossa. 

SDC13791.jpg

20140502_125755.jpg

Huhtikuussa minun työaika töissä nousi ja aloin tekemään aiempaa pidempää päivää. Toukokuussa muutettiin Jarkon kanssa yhteen, tein pieniä kodin tuunausjuttuja ja kesällä käytiin paljon kalassa ja sieniretkillä. Ostin myös ensimmäisen kunnollisen polkupyörän sitten lapsuusaikojen ja ajella huristelin pitkiä lenkkejä.

IMG_0061.jpg

Kesäkuussa tapahtui yksi elämäni raskaimmista asioista kun rakas Helmi-koirani menehtyi epilepsiaan päivää ennen 12-vuotis syntymäpäiviään. Ikävä pientä on edelleen aivan älytön ja ajattelen häntä edelleen joka päivä.

IMG_0025.jpgIMG_0022.jpgIMG_0004.jpg

Äidin rakas <3 <3 <3

Helmin kuoleman jälkeen Pipsa masentui ikävöidessään kaveriaan siinä missä omistajansakin. Pipsan kaveriksi käytiin heinäkuun lopulla Tipsu. 

pentu2.jpgpentu.jpgtipsu2.jpg

IMG_0042.jpgIMG_0044.jpg

Kesän ja syksyn olin todella väsynyt ja alakuloinen Helmin lähdön jälkeen enkä jaksanut oikein kirjoittaa tätä blogiakaan. Aika meni jotenkin sumuisasti enkä oikein muista alkusyksystä muuta, kuin että töissä oli paljon stressiä ja nukuin erittäin huonosti ja myös sairastelin jonkin verran joka heijastui taas sitten koko elämään.

Marraskuussa tein taas ryhtiliikkeen surusyömisen jälkeen ja aloitin Superdieetin. Dieetin ensimmäisenä päivänä aloitin myös opiskelun töiden ohella. Keikkoja ei viime vuonna tehty, mutta tänä vuonna toivottavasti paremmalla mielialalla ja jaksamisella kohti niitäkin. Niin ja käytiinhän sitä kesän ja syksyn aikana studiossakin äänittelemässä uutta materiaalia, joka on toivottavasti julkaisussa ihan lähiaikoina. Summa Summarum, viime vuosi toi elämään paljon muutoksia, sekä hyviä että huonoja. Ensi vuodelta en toivo muuta, kuin että kaikki läheiseni ja ystäväni ja omat rakkaat koirat pysyisivät terveenä ja että kukaan ei kuolisi. Viime vuodet ovat pitäneet sisällään liikaa menetyksiä. 

Lopuksi vielä iso kiitos kaikille teille uskollisille lukijoilleni! :0) Olen kirjoittanut tätä blogia kohta kaksi vuotta, enkä ole suunnitellut tämän lopettamista, sen verran mukavaa touhua tämä on vaikka on ollutkin aikoja etten ole jaksanut niin aktiivisesti kirjoitellakaan. Toivotaan siis kaikille meille hyvää tätä vuotta, onnea, menestystä ja rakkautta! <3


Ps. Loppuun vielä yksi pitkäikainen ärsytyksenaihe, nimittäin, tämä Vuodatus.netin kuvien lisääminen on nykyään aivan hanurista! Tähänkin postaukseen kuvien kaivaminen oli todella syvältä sieltä minne aurinko ei paista, koska kuvat ovat aivan epäjärjestyksessä enkä löydä ainakaan niitä kuvia mitä olin etsimässä. Tähän on tullut viime kuukausien aikana jotakin muutoksia, ja koko systeemi on aivan sekaisin. Ärh! Alan vakavasti harkita siirtymistä bloggerin puolelle. Taidankin mennä lohdutukseksi syömään tänään hienosti alkaneen dieetin kunniaksi muutaman suklaakonvehdin. Mmmmoi!