Kylläpä hurahti viikonloppu taas nopsaan! Tuli tuosta ajan kulumisesta jotenkin niin konkreettinen todste, kun kummityttöni aloitti viime viikolla ensimmäisen luokan. Ja kun muistan sen kuin eilisen, kun keskellä yötä tuli tekstiviesti että tytteli on syntynyt. On se hurjaa tuo ajan kulu.

Mutta sitten viikonlopun touhuihin. Eipä mitään suurempaa ja ihmeellistä ole tapahtunut, vietettiin ihan rauhallinen viikonloppu vain. Eilen käytiin keskustassa sen verran että käytiin Torrerossa syömässä. Ei otettu mitään isompaa annosta, vaan tarjoilijan suosituksesta päädyttiin tapasvalikoimaan. Oli ihan älyttömän hyviä! Itse otin erilaisia äyriäisiä, espanjalaista lihapullaa, chorizomakkaraa yms. Jarkolla oli lisäksi sitten ainakin äyriäiskeittoa ja serranonkinkkua. Näiden lisukkeeksi otettiin valkosipulileipää, omnom kyllä kelpasi herkutella :0)

1014326_10151876288654451_433423291_n-no996899_10151876288459451_776510108_n-nor

Tänään laittelin pitkästä aikaa takapihaa kuntoon ja leikkasin vihdoin ruohon. Olihan tuo päässytkin vähän villiintymään. Mutta katsokaapas tätä:

IMG_0018-normal.jpg

Sehän on kurkku! Aivan ihka-aito avomaankurkku! :-D Olen niin ylpeä ja onnellinen. Toivon tosin että se vielä hieman kasvaisi. Tätä täytyy nyt vaalia ja hoitaa rakkaudella. Chilit on ikkunalaudalla ottaneet hyvän kasvupyrähdyksen ja nyt ne lopulta alkoi kukkia:

IMG_0005-normal.jpg

Auringonkukat on kasvaneet ihan älyttömän korkeiksi, en arvannutkaan että niistä tulee noin korkeita. Kukkimaankin ne taitaa alkaa, samoin kuin kääpiöauringonkukka. Kummitytön kesän alussa ostama punainen kukka (jonka nimeä en edelleenkään tiedä/muista) kukkii vieläkin ihan täyttä häkää:

IMG_0012-normal.jpgIMG_0013-normal.jpgIMG_0015-normal.jpg

IMG_0025-normal.jpg

Viikonlopulle oli myös missio, eli S-etukortin mukana tulleen 45% alelapun hyödyntäminen. Pyörin neljänä päivänä peräkkäin Sokkarilla kun mietin mitä haluaisin ja enemmänkin, mitä tarvitsisin. Kokeilin urheiluliivejä, katselin paistinpannuja ja vedenkeittimiä, pyyhkeitä, lakanoita, parempia naamarasvoja, hajuvesiä, meikkejä ja vaikka mitä. Mutta mikään ei sitten aiheuttanut sydämessä sitä suurta lämmön tunnetta: "tämä se on." Sitten sen eilen hoksasin hiuksia värjätessä. Minun hiukset on ihan hirveää haperoa latvoista ja kuivatkin, kun en aina jaksa käyttää hoitoainetta. Siispä päätin lopulta hankkia ihan vain hieman laadukkaampaa hiusöljyä ja yritän saada tämän kuontaloni kuntoon.

IMG_0026-normal.jpgIMG_0029-normal.jpg

Kyseessä on Goldwellin All-in-one hiusöljy. Seloste lupaa ylellisen hoidetut ja terveet hiukset, jättämättä kuitenkaan hiuksia raskaan tuntuisiksi. Oikea hintakaan tällä ei varsinaisesti päätä huimannut, 21.50e ja alennuksen jälkeen hintaa jäi reilu 11 euroa. Avasin purkin äsken ja levitin öljyä pyyhekuiviin hiuksiin. Tuoksu on hyvä, suorastaan jopa tosiaan ylellinen. Hieman hajuvesimainen, mutta ei liian voimakas. Hiukset tuntuvat ainakin nyt kosteana sileiltä ja pehmeiltä. Saa nähdä mitä tapahtuu kunhan pää kuivaa. Odotukset tälle tuotteelle ovat ainakin suuret, koska tämä on kampaamotuote. Kokeilin joskus keväällä veljeni morsmaikulta Glissin hiusöljyä, ja sekin oli tosi hyvä. Siitä asti olen hiusöljystä haaveillut, mutta aina se on jäänyt kuitenkin hankkimatta. Mutta nyt on ja toivotaan että tuote täyttää lupauksensa. Onko kokemuksia?

Nyt lienee aika laitella huomisen työpäivän jutskat kuntoon ja laitella iltapalaa. Sittenpä voisi ottaa Pullukasta mallia:

IMG_0001-normal.jpg

Hmm, toivottavasit tuo musta klöntti tuossa tuolin vieressä on roska eikä hämähäkki!!! :-D

Ainiin muuten, jos päätät joskus leikata peukusta pään pois, niin älä:

  1. Tökkää sormenpäätä lakanoita vaihtaessa seinään
  2. Tökkää sormenpäätä autoa ajaessa mm. rattiin, oveen tai ikkunaan
  3. Tökkää sormenpäähän tiskiharjan piikeillä (tämä on pahin!)
  4. Vedä suihkussa hiuksia haavan läpi tai hiero sormella päänahkaa
  5. Pidä sormea vaistomaisesti koko ajan jäykistettynä pystyssä, koska koko käsi kipeytyy sen takia
  6. Näpellä kipeää sormenpäätä muilla sormilla

Muutamia mainitakseni. Mukavaa viikon aloitusta! :0)