Ah aurinkoa! Mahtavaa. Mulla on ollut nyt viime aikoina hienoista bloggausmasennusta ilmassa, jotenkin ei tunnu samalta kirjoitella kun en ole saanut kuvia teksteihin mukaan. Mutta, toivossa on hyvä elää ja Mikko oli räplännyt sitä minun ykkösläppäriä ja saanut sen vielä toimimaan! Ainakin hetkellisesti. Siitähän pimeni siis näyttö. Täytyykin tänään napata treenireissulta kone mukaan niin jospa loppuviikosta saisin sitten taas postailtua kuvien kanssa :0)

Viikonloppu meni ihan tajuttoman migreenin kourissa. Lauantai meni täysin pilalle ja sunnuntainakin oli vielä tuttu pöhnäinen olo. Lääkkeet oli tietenkin loppu, enkä sitten älynnyt että olisihan minulla resepti ollut kotona :( Luulin että se oli kadonnut. Mutta eilen oli jo vähän parempi päivä ja pääsin lenkille koirien kanssa. Oli aika lämmintä touhua ja koiratkin oli jo nyt ihan läkähdyksissä, ressukat. Kesä ja helteet on ihanaa aikaa, mutta koirien näkövinkkelistä katsottuna ei niinkään. No, onneksi tämä asunto tuntuu pysyvän lämpimilläkin keleillä suht viileänä niin saavat olla läähättämättä edes sisällä. Eilen myös leikkasin takapihalta ruohon (olipa mukava projekti taistella ruohonleikkuri varastosta yksin naapureiden takapihojen kautta omalle pihalle ja yrittää nostella sitä aitojen yli. No ei onnistunut ja siinä samalla sitten saattoi hieman omat ja naapureiden pensasaidat sekä koiraverkko vähän kärsiä) ja sunnuntaina laittelin kuitenkin niitä viime viikolla ostamiani taimia multiin vaikka taimitarhan tädit kielsivät niitä vielä laittamasta. Onhan nuo vielä näin kahden yön jälkeen hengissä! Avomaankurkun jätin vielä sisälle kasvamaan ja basilikaa en laittanut ulos myöskään. Se on ilmeisesti todella arka viileälle ja vaatii lämpimän ja aurinkoisen paikan selvitäkseen, joten lienee järkevintä jättää se tuohon keittiön ikkunalle. Mutta retiisit, herneet ja salaatit kasvaa pihalla jo täyttä häkää! Hih! :0) Pavut ei ole vielä nousseet ja jotenkin aavistelen että räksät on käyneet nostelemassa noita toisessa penkissä olevia herneitä ja papuja maasta ylös, kun siellä ei nyt tunnu itämistä tapahtuvan. Onneksi edes tuossa toisessa penkissä on jotain liikettä.

Tänään olisi taas sitten pitkä treenipäivä. Ensiksi salille tekemään yläkroppatreeni, siitä rullaluistelemaan (jos löydän Prismasta jarrupalan, ilman sitä en kyllä enää lähde liikkeelle..) ja urheilun parista sitten illaksi treenikselle poikien kanssa. Illalla saattaa taas hieman väsyttää :0)

Hauskaa viikkoa ja nauttikaa auringosta! :0)