Hyvää vappua kaikille! Täällä juhlaa vietetään ihan samalla tavalla kuin kaikkia muitakin päiviä. Ei vaan juhlapäivät tunnu enää tällä iällä sen kummemmilta enkä kyllä viihdy kuppiloissa humalaisten ihmisten seassakaan näin vapaalla. Keikkareissuilla saa sitä touhua nähdä ihan tarpeeksi. Syötiin sentään jotain juhlaan kuuluvaa ruokaa, eli nakkeja ja perunasalaattia :0) Oli hyvää varsinkin kun kyytipoikana oli perunamuusia ja lihapulliakin. Tänään aamulla tein sitten lopusta muusista perunarieskoja, tuli kyllä tosi nameja. Tämä päivä onkin sitten kulunut ihan kotihommia tehden ja hurautinpa koiratkin nakupelleiksi näin kesää vasten. Selkä huutaa koiria trimmatessa hoosiannaa ja hermotkin kiristyy sen verran, että seuraavalla kerralla taidan kyllä luovuttaa ja viepä koirat jollekin ulkopuoliselle trimmaajalle. Pipsan trimmaus käy kerta kerralta mahdottomammaksi, kun neiti ei pysy hetkeäkään paikallaan ja hammastakin saattaa tulla. Hieman hankalaa on yrittää leikata esim. korvia kun räpyttimet liikkuu sekunnin välein eri suuntiin! No mutta onpahan tehty, ja tällä kertaa terätkin jaksoi leikata loppuun asti! :-D

Maanantaina kävin salilla ja sain tehtyä ennätykset mm. jalkaprässissä. 170kg meni rikki, jes jes! :0) Otan tavoitteeksi että kuukauden päästä eli kesäkuun alussa (hui jee, kesä!) jaksan tehdä viimeisen sarjan 200 kilolla. Ihan mukavaa että voimat on kasvaneet parin viime viikon läskisaldon lisäksi. Siirsin sen loppumittauksenkin ensi viikkoon, mutta en tiedä oliko se kuitenkaan niin hyvä idea.. Noh, vielä muutama päivä aikaa skarpata ja tehdä pitkiä aerobisia lenkkejä sohvan ja jääkaapin välillä.

Taidan jatkaa tyhjäntoimittamista, lukea hieman hömppäkirjaa ja varmistaa ensi viikon hyvät loppulukemat syömällä muutaman suklaapatukan. Koska onhan nyt kuitenkin juhlapäivä!