Sehän olisi sitten toinen dieettipäivä takana. Sain viime torstaina tulevien viikkojen ruokavalion ja treeniohjelman ja eihän siitä kamalasti innostuksen aihetta löytynyt, mutta eihän se auta kuin tehdä kun itse tähän ihan vapaaehtoisesti hakeuduin mukaan. Kaloreita tulee tällä hetkellä päivässä ruuasta vajaa 1600 ja ainakaan eilen en kyllä nälkää ehtinyt potemaan koko päivänä. Kävin eilen sekä salilla että tunnin lenkillä salin jälkeen vaikka ohjelmaan oli merkitty pelkkä salipäivä. Tänään olisi pitänyt olla lepopäivä, mutta koska en liikkunut viikonloppuna ollenkaan ja virtaa riitti niin nappasin töitten jälkeen sauvat kainaloon, jätin koirat päikkäreille ja kävin pitkästä aikaa itsekseni lenkillä. Sauvakävely ei vissiin ole enää kovin hittipop? Kovin yksin olin sauvoineni liikenteessä. Jotkut muksut taisivat jopa nauraa ja ilkkua perääni kun viiletin sauvojen kanssa ohi :-D

Olin viikonloppuna koulutuksessa sekä ruokakrapulassa, joten blogin puolella on taas ollut hiljaisempaa. Olin ryhmänohjaajakoulutuksessa ja tykkäsin tosi paljon. Koulutus jatkuu taas ensi viikon loppuna. Lauantaina vietettiin sitten "viimeistä ehtoollista" ennen maanantain dieetin alkua (Jarkko on alkanut myös laihikselle joten jipii houkutuksia ei tule olemaan ihan yhtä paljon kuin ennen) ja voi luoja sentään minkälaisen krapulan siitä sain! Söin sipsejä ja irtokarkkia vielä hetkeä ennen nukkumaan menoa, ja heräsin parin tunnin päästä aivan järkyttävään vatsakipuun! Tuntui, että en uskalla edes liikkua, koska oksennus meinasi tulla. Makasin sitten liikkumatta ja yritin torkahdella aamuun saakka. Koko sunnuntain oli aivan karmiva olo, olin jo aivan varma että olen saanut vatsataudin joltain kurssikaverilta, mutta sitten iltaa myöden aloin myöntämään itselleni että ihan oli itseaiheutettua vatsatautia kyseinen tauti. Ei ilmeisesti tehnyt kamalan hyvää herkuttelu, kun olen aika pitkään kuitenkin ollut jo niukemmalla ja tiukemmalla kuurilla. Toisaalta tuo ruokakrapula tuli ihan hyvään paikkaan ja tällä hetkellä ainakaan ei tee yhtään mieli mitään herkkuja. Sain jopa eilen töissä väisteltyä suklaahoukutusta koko päivän, vaikka meillä oli suklaata pöydässä tarjolla koko päivän. Enpä ottanut, yhtään palasta! :0) Mutta toisaalta, kovin on haikea mieli koska ainakaan tuskalliseen pariin seuraavaan viikkoon en saa syödä mm. tätä:

kakku-normal.jpg

Tämä ei kyllä taida kamalasti ruokahalua herättääkään? Se on siis Nigellan ohjeella tehty suklaakakku ja oli kyllä ihan taivaallisen hyvää ja suklaista.

SDC13332-normal.jpg

Enpä nyt ole ihan varma siitä etteikö tekisi mieli herkkuja. Pitsaleipäsiä namiiiiiiiiii!

SDC13526-normal.jpg

Ooh!

SDC13589-normal.jpg

Samperin migreenin aiheuttava ruisleipä, maistut niin taivaallisen hyvältä.

SDC12830-normal.jpg

Tuoreet porkkanasämpylät voin kera. Voi jee.

IMG_0033-normal.jpg

Valkosipulikermaperunoita lihan kera. En kestä.

IMG_6782-normal.jpg

Piirakoita munavoilla, sienisalaattia ja kinkkua. Ei helkkari.

IMG_6706-normal.jpg

Daim-jäädyke. Nyt loppuu sanat.

IMG_6963-normal.jpg

Itse tehtyjä hamppareita kivojen pikku lisäkkeiden kera. AAAAAARRRRGGGHHHHH mitä olen mennyt lupaamaan ja miksi??!!

Pyyhinpä kuolan suupielistä ja menen paistamaan 10% naudanlihaa, tekemään salaattia ja keittämään vihanneksia. Juu, kyllä tämä tästä.