Huomenta!

Meinasin tippua äsken tuolilta, kun huomasin, että teitä lukijoita on tullut taas ihan älyttömästi lisää. Melkein 200 ihmistä teitä jo tätä blogia seurailee, kiitos siitä!! :0) Eilen sain lopultakin apua siihen, kuinka blogia voi seurata Vuodatuksen ulkopuoliset, esim. Bloggerin käyttäjät.

Blogin oikeassa reunassa näkyy kohta "RSS/Atom-syöte blogin seurantaan" eli sitä kautta pääsette lisäämään blogin omille blogilistoillenne, olipa se missä alustassa hyvänsä. Ja ne, jotka eivät käytä blogilistoja, näppäiskää blogi vaikka selaimen kirjanmerkkeihin (tämän päättelin jopa ihan itse..). Syötemahdollisuudesta huolimatta ajattelin kysyä, mitkä ovat teidän käyttökokemuksenne tästä Vuodatuksesta, ja toivoisitteko että siirtäisin blogin kuitenkin vaikkapa Bloggerin puolelle? Itse tykkään käyttää Vuodatusta, koska tämä on kotimainen palvelu, vaikka alustan päivitykset ja uudistukset tätä vielä ajoittain sotkevatkin.

Alan tänään miettimään tarkemmin sitä kilpailua, josta aiemmin puhuin. Tämä kilpailu tosin sitten edellyttää että te lukijatkin olette äänessä ;0) Katsotaanpas missä vaiheessa sen sitten järjestän.

Moiks ja mukavaa päivää! 

SDC13305-normal.jpg