Tänään oli ihan mukavan tehokas päivä. Tosin en voi käsittää että on jo heinäkuu! Päivän tein bändin hommia, varmistin syksylle muutamia keikkoja, tein myyntiä ja hoidin tähänastiset kevään ja kesän teostoilmoitukset kuntoon. Iltapäivällä lähdin sitten sateen tauottua koirien kanssa tunnin lenkille, heitin koirat kotiin ja lähdin vielä puoleksi tunniksi luistelemaan. Tarkoitus oli tehdä tunnin lenkki, mutta voi herramunjee mikä vastatuuli! Ihan meinasi isossa ylämäessä itku päästä, tuntui että en pääse eteenpäin vaikka kuinka potkin ja riuhdoin. No, pääsin kuitenkin kotiin :0) Tänään on menty pitkästä aikaa dieettiohjeen mukaisella ruokavaliolla. Aamulla söin puuron marjoilla ja raejuustolla, lounaaksi pirtelö (banaani, mustikoita, rahkaa, rasvatonta maitoa) ja päivälliseksi kevyt jauhelihaa, kukkakaalia, papuja, uusia perunoita ja kevätsipulia. Vielä saisi syödä välipalaksi 200g rahkaa mehukeitolla sekä iltapalaksi yhden ruisleipäviipaleen ja kananmunan.

Tuntui todella, todella hyvälle liikkua ihan kutkulleen pitkästä aikaa. Jos ei keikkahikoiluja oteta huomioon niin edellisen kerran urheilin kunnolla viime tiistaina rullaluistelemassa. Olen viikonlopun jäljiltä tosi pahasti turvoksissa ja kauhistuin kun jalatkin ihan hinkutti yhteen kävellessä :( Eilen tein ruuaksi ahventa kuten kirjoittelinkin. Tuli tosi hyvää, mutta onnistuin hurauttamaan suolaa niin paljon liikaa, että varmaan siitä suola-annoksesta johtuu tämänpäiväinen turvotuskin.

IMG_0012-normal.jpgIMG_0011-normal.jpg

Tein lisäksi eilen leivän päälle savustetuista ahvenista sellaista sörsseliä (eli sotkin tuohon päivälliseltä jääneeseen kermaviilikastikkeeseen kalaa) ja sekin oli tosi suolaista. Ja niin arvelkaa, söin vielä suklaalevynkin eilen ihan huomaamatta. Ja pussin poppareita. Ja mehujään pyörälenkillä päivällä.

IMG_0006-normal.jpgIMG_0003-normal.jpg

Eikö olekin tyylikkäät aurinkolasit! :-D

Huomenna arvelin mennä salille ja tehdä pitkän treenin. Yritän siis tehdä koko kropan treenin kerralla ja siihen meni viimeksi aikaa muistaakseni se 1.5h. Jospa tästä taas saisi turvotukset pois! Kävin muuten jokunen aika sitten vaakalla, mutten tainnut muistaa kertoa sitä täällä. Vaaka näytti itse asiassa hieman laihtumista, mutta se tuntuu vähän omituiselta kun ottaa huomioon että sikailen näköjään taas jatkuvasti. Tosin olihan niitä senttejä muutamia lähtenyt että kaipa se voi olla tottakin, toivottavasti! :0) Katsoin tuossa juuri, että olen aloittanut tuon dieetin huhtikuun lopulla. Voi elämän kevät, enpä ole tainnut montaa viikkoa sitä yhteensä yli kahteen kuukauteen pystyä noudattamaan? Itsekuri missä oooooooooleeeeeeeeeet?! :-D Onneksi nyt liikunnat on pysyneet edes kohtuullisella tasolla, vaikka missään nimessä ei voi puhua samanlaisista lukemista kuin viime kesänä, jolloin viikossa saattoi mennä urheilutunteja jopa 12. Toisaalta, on kyllä ollut niin paskat kelitkin kun jatkuvasti sataa tai tuulee, että mukavuudenhaluisena ihmisenä jään sateella mieluummin kotiin kuin menen ulos, olkoonkin lämmintä kesäsadetta. Ja märällä asvaltilla en uskalla luistella ja tämä päivä osoitti myös sen, ettei myöskään älyttömässä tuulessa luistelu ole mikään suuri nautinto.

No mutta, taidankin alkaa välipalalle! :0) Johan tästä tunnin verran onkin kun söin päivällisen. Mooooooro!