Minun läppäri pimeni ja siellä on tietenkin kaikki kuvat. Kirjoittelen nyt varaläppäriltä ja tässä nyt ei tietenkään ole mitään kuvia viikonlopusta. Teen pidemmän kuvapostauksen sitten kunhan/jos tuon ykkösläpyttimen saa vielä tulille. Sitten kyllä harmittaa jos ei saa, koska siellä on tosiaan kaikki kuvat ja aivan kaikki mahdollinen.

Kohta paistelen päivällisen eväsrasiaan (paistijauhelihaa ja kasviksia as always) ja lähden viikon ekalle salikäynnille, on jalkapäivä. Siitä sitten suoraan poikien kanssa treeneihin. Ensi viikolla on taas seuraava keikka ja aika monta uutta biisiä pitäisi vielä saada haltuun ennen sitä :0) Eilen oli tankkauspäivä ja tehtiin ihania herkkuja Jarkon kanssa. Tehtiin itse hampurilaisia ja ranskalaisia ja jälkkäriksi köyhiä ritareita kermavaahdolla ja jätskillä. Kylläpä nyt sylettää katsella jääkaappiin, kun tietää että seuraavan kerran saa syödä reippaammin vasta perjantaina.. Perjantaina on taas seuraava punnitus.

Ihanaa päivää! Tässä teille vielä todella kaunis ja ajatuksia herättävä Passangersin kappale. Tätä kuunnellessa tulee tosiaan tunne siitä, että pitäisi arvostaa asioita silloin kun ne elämässä on. Eikä vasta sitten kun ne menettää.