Johan on ollut ukkosta ilmassa! Ollaan mökillä tällä hetkellä, mutta tänne ei vielä älyttömiä ukkosia ole kuitenkaan ilmaantunut. Sunnuntaina kaupungista lähtiessä oli kyllä tosi kova ukonilma. Lauantaina oli tosiaan keikka, voi herran jumala sentään mikä reissu! Lauantai oli ilta, jolloin tosiaan tunsi elävänsä.. :-D Äänentoisto petti, kolari oli aikasta lähellä sun muuta mukavaa. Mutta sitähän se on ja kaikenlaista sattuu kun kaikkeen ei pysty varautumaan eikä itse vaikuttamaan. Ja siihenkin täytyy vain tottua, että aina kaikki ei mene kuten ihanimmissa haaveissa. Iltaa ei myöskään parantanut takapuolessa kiinni roikkuva puristelija. Oikeasti teki mieli jo siinä vaiheessa tokaista kun käsi eksyi ties monetta kertaa ohikulkiessa reidelle, että painu helvettiin. En ymmärrä, että miksi se, että esiintyy ihmisten edessä oikeuttaa siihen että iholle voi tulla kuin parempikin tuttava? Aivan kuin olisi jotain julkista riistaa. Eikä edes auttanut se, että todellakin napakasti kerroin olevani onnellisesti varattu enkä todellakaan aio antaa hänelle puhelinnumeroani ja karkasin paikalta joka kerta kun hän yritti likistellä kainaloonsa tai työntää naamaansa kiinni omaan naamaani. Raivostuttavaa ja yököttävää.

No mutta se siitä :0) Tällä viikolla meillä oli alunperin Kuusankosken reissu varattuna, mutta keikka siirretään vähän syksymmälle kun aikatauluongelmat painoi pahasti päälle ja saadaan sitten koko viikonlopun kestävä reissu tilalle. Eli seuraavat keikat on sitten kuun lopulla. Loppuviikosta täytyy yrittää sopia myös muutamista muista keikoista loppuvuodelle ja hoidella muutenkin bändin asioita taas eteenpäin. Nyt alkoikin kamala sade. Tulee kuin saavista kaatamalla. Pesue nukkuu päikkäreitä mutta yllättäen minua ei taas väsytä. En nuku oikeastaan koskaan päiväunia, tai jos nukun niin se on sitä että köllöttelen vaan. Kun ei onneton nuku edes öisin niin saati sitten päivisin :0) Käytiin muuten taas eilen illalla kalassa ja minä sain tosi ison ahvenen! Jarkko arveli että painoltaan n. 400g. Enpä ole niin isoa affenta ennen saanutkaan :0) Jarkko sai sitten hyvänkokoisen kuhan. Tänään onkin kalaruokaa tiedossa.

Vaan voi tsiisus että olen läskistynyt. Katsoin viime viikolla mittoja niin vyötäröön on tullut 1cm lisää. Hyh. En ole käynyt salilla tai liikkunut muutenkaan mitenkään erikoisesti, ööööö, kahteen viikkoon? Hienosti menee tämä kuntoremontti. Varmaan tuossa ensi kuun alussa pitäisi käydä uudestaan Energyllä siinä kehonkoostumusmittauksessa, mutta eipä tällä hetkellä kauheasti huvita, kun varmaan tulokset on pahempia kun edellisellä kerralla. Niinkuin itselleni vannotin, että nyt kun kesä ja hyvät kelit alkaa niin alan luistelemaan kuin hullu ja käyn salilla ainakin sen pari kertaa viikossa. Naamakin kukkii taas kuin kukkakaali ja ihan tiedän ketä kiitellä! Itseäni ja rasvaista ruokaa. Myös rintakehä ja kaula alkaa taas oireilemaan, eli täytyy käydä ostamassa taas uusi suolasaippuakin, jotten peity ihan täysin näppylöillä. Jostain kun saisi taas motivaatiota terveelliseen elämään, vaan kun ei niin ei! Jännä kuinka tämäkin kuntoilu/terveellinen elo menee ihan vaiheittain? Välillä on todella hyvä itsekuri ja mikään ei kiinnosta enempää kuin liikkuminen ynnä ruokien vahtaaminen ja välillä on taas näitä vaiheita että urheilu ei kiinnosta pätkääkään eikä pysty vastustamaan kiusauksia laisinkaan? Mistähän sitä motivaatiota taas keräisi, en tiedä, turhauttavaa!

Sade lakkasi, pääsen veskiin! :0) Moroooo!