Voi jummijammi mikä salitreeni takana. Puolikuntoisena raahauduin Tiian oppiin salille ja kyllä kannatti vaikka räkää piti turistaa ihan joka välissä. Eilisillan makasinkin päänsäryssä kotona. Päänsärky oli taas jotain niin karmeata että itku meinasi päästä. Alan jo kohta pelkäämään jotain aivokasvainta. Eilen ja tänään popsitut migreenilääkkeet ja särkylääkkeet kuitenkin helpottivat oloa sen verran, että tällä viikolla ei tarvinnutkaan perua yhteisiä treenejä. Nyt on saunan jälkeen sellainen olo, että on taas aktivoitu lihaksia joita en ole edes tiennyt olevan olemassa. Esim. takapään maitohapotus on aika jännä tunne kun tuli tuntuu olevan aivan konkreettisesti hanurin alla.  Ja olipa kyllä mukava nähdä salin peileistä jo jotain muutosta parempaan :0) Vatsa ei pömpötä enää niin pahasti ja koivetkin alkavat saamaan entistä muotoaan takaisin. Hiljaa hyvä tulee! Huomenna ja varsinkin ylihuomenna olen kyllä sellaisessa juntturassa ettei mitään tolkkua, tiedän sen jo valmiiksi. Niin paljon uusia liikkeitä ja lihasryhmiä tuli käytyä läpi. Tiedättekö sellaiset hassut kulkupelit, joiden päällä seisotaan ja sillä voi sitten huristella menemään? Espanjassa poliisit ajelivat sellaisilla vehkeillä. Minä tarvitsen huomenna sellaisen että pääsen töissä liikkumaan työhuoneesta pois.

IMG_0003-normal.jpgSDC13098-normal.jpgSDC13791-normal.jpgSDC13786-normal.jpg

Olen todella (todellatodellatodellatodellatodella..) tyytyväinen saliohjelmaan, ohjelmassa on käyty erittäin kattavasti koko kroppa läpi ja suurin osa liikkeistä suoritetaan vapailla painoilla. Ja Tiia on todella mukava traineri, hän on sopivan tiukka mutta kuitenkin kannustava ja positiivinen. Haastavin tämän päivän liikkeistä oli ehdottomasti maastaveto tekniikkansa ja takareisien treenaaminen lihaksien heikkouden takia (uusi inhokkiliike). Odotan niin kovasti että tämä tauti lähtisi pois ja että pysyisin hetken vaikka ihan terveenä. Into päästä liikkumaan _kunnolla_ on suurempi kuin pitkään aikaan ja harmittaa että ensimmäisen hyvin alkaneen viikon jälkeen tuli taas tälläinen takapakki. Mutta ei voi mitään. Sanoinkin eilen Tiialle että kestän kyllä flunssan ja jaksaisin lentsussa varmasti urheillakin, jos nuo päänsäryt ei olisi noin karmeita.

Muutenpa ei mitään uutta auringon alla. Ajattelin vain hehkuttaa kivaa treeniä! Yritän jollakin kerralla ottaa kuvia treeneistä, kunhan ulkomuoto antaa periksi taas kuvien ottamisen ja salilla ei olisi niin paljon porukkaa. Tällä hetkellä on kuitenkin lentsusta huolimatta hyvä mieli! :0) Aurinkokin paistaa niin mikäs tässä räkärättien seassa on maatessa.

Aurinkoista ja positiivista viikkoa kaikille! <3