Eilen oli se perinteinen päivä, kun laitoin joulukoristeet ja joulujutut kotiin Itsenäisyyspäiväksi. Meinasi tosin kriisi iskeä kun en meinannut löytää "suurta joulukoristelaatikkoa". Löytyihän se lopulta.

IMG_0007.jpg

Sain Jarkolta synttärilahjaksi ihanan jouluisen muumipurkin ja ruusuja <3 Riihimäen Lasin maljakossa on joulupalloja ja piparminttutankoja. Tonttu vahtii keittiötä. 

IMG_0010.jpg

Maalasin vanhat bambutikkaat valkoiseksi; oi että miten kivoilta punaiset joulukoristeet nyt tikkaissa näyttävät! Hyasintit istutin Ikean valkoisiin ruukkuihin.

IMG_0015.jpg

Laitoin Riihimäen Lasin pieniin keittiötölkkeihin tuikut ja isompaan purkkiin aiemmin tänä vuonna Tigeristä ostamani pallovalot. 

IMG_0018.jpg

Olkkarin pöydällä Pentikin kulhossa on joulupalloja, piparminttutankoja ja muita koristeita. (Kuvaajalla on selvästi parin tunnin siivoamisen ja kodin laittamisen jälkeen tukka hyvin!)

IMG_0020.jpgIMG_0022.jpg

Joulupukki pääsi koristamaan eteisen vanhaa perunalaatikkoa Kastehelmen tuikkukipon kera. 

IMG_0024.jpgIMG_0028.jpg

Joulupussit täytyy vielä täyttää joulunameilla.

IMG_0031.jpg

Kylläpä nyt kelpaa viettää rauhallista Itsenäisyyspäivää tunnelmallisessa kodissa <3 Jarkko laittoi aamulla paistin uuniin ja parin tunnin päästä alkaa Tuntematon Sotilas. Tipsukin on jo löytänyt suosikkikoristeensa joita yrittää käydä varastamassa pöydältä koko ajan. Pipsa vain nukkua tuhisee.

Nyt kynttilät palamaan ja yökkärissä sohvalle peiton alle torkkumaan elokuvan pariin! On ollut aika hektinen työviikko takana koulupäivineen ja tehtävineen. Koulussa onnistuinkin menemään väärän ryhmän tunnille ja aiheutin eksymiselläni mukavasti hilpeyttä. Toissailtana tipahdin sängystä lattialle, eli lepopäivä tehnee ihan hyvää :0) Ja enää kaksi viikkoa joululomaan!

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

IMG_0036.jpg