Heimoi vaan,

Vierähti taas pitempi aika edellisestä postauksesta, netti on pätkinyt viime päivinä siihen malliin että en ole saanut postailtua saati ladattua kuvia. Yritetäänpä nyt paremmalla onnella. Makaroonilaatikko paistuu uunissa joten nyt on hyvä aika kirjoitella kuulumisia! :0) (EDIT: ruoka kärähti.)

Viikonloppuna lähdettiin lauantaina taas eräjormailemaan sinne samaan paikkaan rajan lähelle missä oltiin edellisenkin kerran. Tällä kertaa sää ei ollut kovin suosiollinen eikä kalaakaan tullut, mutta koleasta kelistä huolimatta yritin napsutella kivoja luontokuvia. Nuotiolla paistetut makkarat oli myös kyllä hyviä, sekä lämmin kaakao ja voileivät. Minkä takia ruoka maistuukin ulkoilmassa niin hyvältä?

IMG_0062-normal.jpgIMG_0057-normal.jpgIMG_0049-normal.jpgIMG_0028-normal.jpgIMG_0043-normal.jpgIMG_0088-normal.jpgIMG_0102-normal.jpg

Jänisjoen mörkö!

IMG_0108-normal.jpg

Majavan välipala.

IMG_0116-normal.jpg

Tälläisen padon lähettyvillä kalapaikka on.

IMG_0120-normal.jpg

Kotimatkalla sain todella pahan migreenikohtauksen ja Jarkko toi kaupasta lohdutukseksi Kinderin :-D Toiveisiini pääsiäisen Kindereistä siis vastattiin parin viikon viiveellä, tosin toive oli välittynyt varmaankin blogin eikä ajatusten voimalla joka on kovin surullista. Ulkoilemassa hurahtikin koko iltapäivä ja ilta ja oltiin vasta 20 jälkeen illalla kotona. Perhokalastuksen välineet näyttää muuten tältä:

IMG_0010-normal.jpgIMG_0004-normal.jpgIMG_0006-normal.jpg

Perhon sitomista.

IMG_0061-normal.jpg

Sunnuntaina ajelin aamupäivällä äitin ja iskän luokse ja siellä olikin odottamassa savustettua lohta ja salaattia. Välipalan jälkeen lähdettiin mamman kanssa lenkille ja pitkä lenkki kyllä tehtiinkin. Välillä satoi räntää ja rakeita, mutta niin vaan taivallettiin 11 km kävelylenkki. Loppumatkasta iskä tuli meitä vastaan polkupyörällä, mutta en fuskannut ja hypännyt tarikalle vaikka mieli teki.

Maanantaina vaihdettiin Jarkon kanssa täällä kotona järjestystä, kun muuttotohinat on kesken ja yritetään survoa molempien tavarat tänne minun luo. Olen kyllä saanut myytyä itselle joutavia ja jo mieltä tympineitä huonekaluja tosi hyvin alta pois, huomasin itse asiassa eilen että täällä asunnossa kaikuu. Mutta eilen tilasin uuden sohvan!!! Jipppiiii!! Vaikka olenkin vannoutunut tavaran kierrättäjä ja kirppisfriikki, niin mukavalta tuntuu hankkia joskus ihan jotain uutta eikä ihan aina vain toisten vanhaa. Tosin olen kyllä ahkerasti ostanut myös sitä vanhaa, löysin kirpparilta aivan ihanat ulkotuolit (niihin ei kyllä pysy istumaan kovin kovalla vauhdilla, muuten käy kuten pinnatuolille pari viikkoa sitten) ja tänään varasin todella kauniin retron kukkakuosisen parivuoteen peiton, jonka saan huomenna. Kunhan saan (tai siis tietenkin saamme.. tietenkin tietenkin saamme..) sisustettua kodin uudelleen muuttotouhujen jälkeen niin teen sitten taas pitkästä aikaa kotikuvapostauksen.

Tänään olikin sitten se karmaiseva kauan pelätty päivä, nimittäin kolmen kuukauden Pt-jakson jälkeen otettava Inbody-mittaus eli kehonkoostumusmittaus. Jos olisin ollut viisas, olisin ottanut mittauksen jo kolme viikkoa sitten, koska jostain kumman syystä olen lihonut pari kiloa viimeisen kuukauden aikana. Mutta ei onneksi tarvinnut käydä itkemään vaikka mittaus otettiinkin vasta nyt. Rasvaprosentti oli tippunut yli neljä prosenttiyksikköä, läskiä oli lähtenyt yli kolme kiloa ja lihasta oli tullut n. 300g. Tuo 300g kuulostaa todella pieneltä määrältä, mutta kun suhteuttaa sen siihen että tarkoitus oli laihtua on se kuulemma oikein hyvä tulos. Kokonaisuudessaan viimeisen vuoden aikana olen saanut lihasta lisää 2.1 kg ja vaikka painan tällä hetkellä enemmän kuin vuosi sitten tehdyssä ensimmäisessä mittauksessa, rasvaprosentti on silti pienempi. Läski on siis tosiaan vaihtunut lihakseen, ihan huippua! :0) Hukkaan ei kevään rehkintä siis mennyt ja aion kyllä jatkaa ja tiputtaa loputkin ylimääräiset läsät pois. Kunhan vaan taas kerran saan itseäni niskasta kiinni. Oletteko kuulleet jojo-laihduttajista? Taidan olla sellainen. Joka tapauksessa, tässä viime perjantaina otettuja kuvia salilta käsi-vatsatreenin jälkeen:

20140502_125755-normal.jpg20140502_125818-normal.jpg

Onhan siinä vielä tekemistä mutta kyllä se siitä. Tuo muhkura muuten tuossa vasemman lantion päällä molemmissa kuvissa on housussa oleva nenäliinatollo. Tuon nenäliinatollon säilyttämispaikan historia onkin mielenkiintoinen ja yllättävän tarttuva. Meidän mamma kuljetti ainakin ennen aina nenäliinaa housunkauluksessa ja siitä se tarttui nuorena tyttönä itsellekin. Tämä tapa tarttui sitten vuosien aikana jopa lähimpien ystävieni äideille. Itselläni kulkee nenäliina housuissa aivan joka paikassa, se on oikeasti kätevä paikka kuljettaa räkäpaperia jos ei ole taskuja! :0) Myös rintaliivit ovat oiva paikka säilöä tavaroita.

Mutta nyt ennenkuin alan selvittämään mitä asioita voi säilyttää alushousuissa, menen syömään tuota kärähtänyttä makaroonilodjua.

Kivaa viikkoa!